Bosanka Aida Đapo izabrana za najljepšu ženu na svijetu

Da su Bosanke najljepše žene kako mnogi pričaju potvrdila je internet stranica Beautiful Women koji je organizovao svjetski izbor za najljepšu ženu svijeta 2013. godine (Most Beautiful Women In The World 2013).

Ispred Yesice Toscanini, Venus Raj, Eve Mendes, Vanesse Fonseca, Carmen Soo, Monike Bellucci, Adriane Lima, Megan Fox, našla se Bosanka Aida Đapo umjetničkog imena Idda Van Munster te zauzela prvo mjesto na top listi za najljepšu ženu svijeta.

U obrazloženju izbora navodi se da je ljepota ove mlade dame hipnotizirajuća, i da Aida ima jedinstvenu karizmu i životni stil. Dodaje se da je ona obrazovana, vrlo talentovana i jednostavno izvanredna osoba.

Primijetili smo i komentare ispod izbora za najljepšu ženu svijeta i možemo primjetiti da komentatori iz cijelog svijeta (iako neki ne znaju ni gdje se nalazi) hvale Bosnu i Hercegovinu te njenu predstavnicu. Jedan od Amerikanaca se pita da li su Amerikanci bezbjedni u Bosni jer je čuo da su tamo najljepše žene pa bi volio da dođe.

Evo nekih od komentara:

Kevin:
Wow! Toliko ljepote na jednom mjestu! Ja sam veliki ljubitelj ove stranice i ovo je definitivno najbolji popis najljepših žena koji sam ikad vidio. Usput, ova bosanska ljepota je zapanjujuća, a ja stvarno bih volio da se oženim za nju  Držite se dobro i Bog vas blagoslovio!

Jack:
Zaljubljen sam! Nikad nisam čuo za Bosnu i nisam imao pojma gdje je to, ali sada znam da je mala zemlja u Europi s najljepšim ženama na svijetu. Ja odlazim u Francusku za dva tjedna, a pogodite što?! Žewlim ići i u Bosnu! Jedno pitanje ipak: je li sigurno za Amerikance posjetiti Bosnu?

Ashley:
Ova lista je vrlo zanimljiva. Izbor je definitivno drugačiji od bilo kojeg drugog izbora “najljepše žene” koji sam ikada vidio. Osobno moj favorit je Megan Fox, ali nema govora da je ova bosanska djevojka prekrasna.

Ray:
Djevojka iz Bosne je stvarno lijepa i ja sam pronašao njen intervju vrlo zanimljiv. Ona je jedna od onih ljepotica s mozgom i to je jako privlačno.

Xavier:
Idda je najljepša žena koju sam ikad vidio! Hvala vam jako puno za dijeljenje njene nevjerojatne ljepote s nama!

Jon:
Idda je lijepa, pametna i vrlo elegantna. Što još čovjek može poželjeti? Tako treba Idda!

Sam:
Ova gospođa iz Bosne je fascinantna! Postoje li igdje ovakva ljepota kao što je u Bosni? Posjetit ću ovu zemlju ako budem imao priliku…

Janet:
Iako sam veliki fan Megan Fox moram reći da je ova bosanska djevojka jako lijepa.

Alice:
Ko bi rekao da su bosanske žene ovako lijepe i elegantne?!

Sean:
Bosanke su ne samo lijepe. Oni su također vrlo dobre supruge. U braku sam sa raskošnom damom iz Bosne 10 godina, a ona je jednostavno nevjerojatna. Ona podiže djecu s toliko ljubavi i pažnje, ona kuha kao najbolji kuhar na svijetu, ona čini ljubav kao kraljica strasti i trpi sve moje # $ @ *% bez gunđanja. Ja trčim kući da joj kažem koliko je volim … Ali ne mogu to reći ni izbliza koliko bi trebalo.