“Mislio sam da je veliki pauk!”: Ubio bebu staru šest mjeseci…

0
2704

Dwayne Lindsey (36) je na sudu u Melbourneu u Australiji jer je ubio šestomjesečnu bebu koju je tvrdi, zamijenio za pauka.

Lindsey je 26. lipnja 2016. bio sam s dječakom imena Chayse Dearing. Chayse je bio sin Michelle Dearing, djevojke optuženog. Michelle je tada bila u kupovini sa svojim prijateljicama.

Bilo je četiri sata ujutro, a trgovina u koju je otišla radi 24 sata. Lindsey kaže da mu je beba zaspala na prsima. Kaže da se probudio i skočio, misleći da po njemu hoda pauk.

Beba je pala i udarila glavom u radijator te umrla.

Tužitelji: Njegova priča ne odgovara nalazu liječnika

No, tužitelji kažu da priča optuženog ne odgovara nalazu liječnika koji su utvrdili da su šanse za nesreću jako male. Susjed je rekao da je te noći čuo par kako se svađa. Čuo je i da je Lindsey oko 8 sati pokušao probuditi bebu.

– Valjda je 60 puta rekao, hej ti. Zaurlao je i počeo vikati da nešto nije u redu s bebom. Psovao je, a onda oko 8.20 sati telefonirao i govorio majci djeteta da nešto nije u redu – posvjedočio je susjed.

– Lindsey me nekoliko dana prije zaprosio i planirali smo se vjenčati – rekla je Michelle na sudu. Njezina je prijateljica rekla da su bile u kupovini kada je Lindsey nazvao zaručnicu. Otišle su odmah doma i vidjele liječnike kako pokušavaju pomoći bebi.

Michelle se od šoka onesvijestila. Rekla je i da se Lindsey trudio oko bebe, da je pomagao i imao puno strpljenja za dječaka koji nije bio njegov sin. Suđenje se nastavlja.

Loading...

Komentari na članak:

IZVOR24sata.hr