Ostavila je djecu u VRELOM AUTU 15 sati i ubila ih: Kada ih je dovela u bolnicu rekla je NAJGLUPLJU LAŽ (FOTO)

0
5147

Mama tinejdžerka Amanda Hokins (19) iz Teksasa ubila je svoje dvoje djece ostavivši ih u vrelim kolima dok je ona otišla na žurku sa prijateljima.

Edison i Brajan su 15 sati proveli u kolima bez vode i hrane, a ona je noć provela u kući svoje prijateljice ignorišući plač svoje djece. Kada se vratila do kola sljedećeg popodneva, djeca su bila u nesvjesti a temperatura u kolima bila je 33 stepena. Umjesto da ih odmah odveze u bolnicu, ona ih je okupala i presvukla ih.

Sve je pokušala da zataška pred ljekarima tako što im je rekla da su se onesvjestili jer su “mirisali cvijeće u parku”. Ljekari su ih hitno stavili na aparate za održavanje života, ali su dječica preminula poslije par sati.

– Ovo je najužasniji čin ugrožavanja djetetovog života sa kojim sam se susreo u svojoj karijeri dugoj 37 godina – kaže lokalni šerif koji vodi cijeli slučaj.

Amanda je uhapšena u utorak i optužena je za ugrožavanje života djece, ali će optužnica biti pooštrena jer su djeca preminula. Određena joj je kaucija od 70.000 dolara, a prijeti joj dvije godine zatvora.

Loading...

Komentari na članak: