Policija upala u stan pedofila: Ono što su tamo našli pamtiće dok su živi

0
3657

U javnost je procurila snimka hapšenja webcam” pedofila Davida Timothyja Deakina (53), koja je otkrila u kakvim uvjetima živi monstrum koji je zlostavljanje emitirao uživo preko interneta.

Deakin je vidio ljude u odorama koji su 20. aprila pokucali na vrata njegovog doma u Filipinima te brzo na Googleu potražio kraticu NBI. Istražitelji Državnog istražnog odbora u tom trenutku su upali u njegov “brlog”, pišu svjetski mediji.

Najveća zapljena pedofilskog sadržaja u historiji Filipina

Pronašli su dječji donji veš, cipelice, kamere, lisice za vezanje, lule za kristalni metamfetamin i cijelo skladište diskova sa snimkama zlostavljanja djece.

Ova akcija smatra se najvećom zapljenom takvom sadržaja u historiji Filipina.

Sve brži rast seksualnog turizma preko web kamera

Hapšenje Deakina, koji je porijeklom Amerikanac, samo je jedno u nizu akcija borbe protiv relativno novog oblika zločina, seksualnog turizma preko web kamera.

Istražitelji otkrivaju najmračnije kutke interneta u kojima pedofili iz SAD-a, Evrope i ostatka svijeta plaćaju građanima Filipina za emitiranje seksualnog zlostavljanja djece, pa čak i malih beba.

Najmlađa spašena žrtva je dvomjesečna beba

UN je upozorio na sve brži rast seksualnog turizma na internetu. FBI je izjavio da se u svakom trenutku na internetu vreba čak 750.000 seksualnih predatora.

Najmlađa spašena žrtva u Filipinima prije nekoliko sedmica bila je dvomjesečna beba.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORavaz.ba