10 savršenih i brzih trikova za sve zauzete devojke koje nemaju vremena da se spremaju satima

0
1098

Neki put se uspavate, neki put prosto žurite sa posla na piće, šta god da je razlog ovo su trikovi koji vas mogu spasiti i uveliko skratiti vreme spremanja.

Loš manikir

los-manikir-0

Svakome se desilo da se lak okrnji, ali nemate vremena da ga odmah i popravljate. Cele procedura skidanja i ponovo nanošenja laka, a da ne spominjemo sušenje, oduzima puno vremena. Samo nanesite bezbojni lak i nabacajte šljokice. Poslužieće svrsi.

Brzo sušenje šminke

brzo-susenje-sminke-1

Svakoj šminki je porebno malo vremena da se osuši. Ako vam upravo vreme nedostaje, onda se poslužite fenom i brzo osušite šminku. Uštedeće vam par minuta.

Lečenje stopala

lecenje-stopala-2

Umorne noge zaslužuju malo oporavka. Najbolje što možete da uradite za svoja stopala je da utrljate vazelin, posebno na pete, nazujte čarape i tako lezite da spavate.

Savršen ajlajner

savrsen-ajlajner-3

Želite savršeno iscrtan ajlajner? Ne brinite, pomoću karte za igranje, kartice za bus plus, kreditne kartice, bilo čega možete da iscrtate savršenu liniju za ajlajner.

Karmin spašava stvar

karmin-spasava-stvar-4

Da, ruž je uvek spas. Ako nemete dovoljno vremena za nanošenje pudera i rumenila, a da ne pričamo o senčenju, onda će ruž biti dobar trik. Nanesite malo na obraze i razmažite.

Fiksirajte šminku

fiksirajte-sminku-5

Ova pametna stvarčica koja se zove make up setter, bukvalno fiksira šminku, tako da vam se neće brzo skinuti.

Fokusirajte se na oči ili usne

fokusirajte-se-na-oci-ili-usne-6

Prosto i jednostavno, da biste se lepo našminkale potrebno je puno vremena. Kako biste ubrzale taj proces, fokusirajte se ili na oči ili usne. Izgledaće manje napadno, a i trebaće vam duplo manje vremena.

Kada nemate vremena za pranje kose

kada-nemate-vremena-za-pranje-kose-7

Pranje kose uvek oduzima puno vremena. Ako nemate vremena, a pri tom imate šiške, dovoljno je samo da njih operete. A ostatak kose skupite. Ako nemate šiške, samo skupite kosu, niko neće primetiti.

Hidriraj kožu

hidriraj-kozu-8

Nemojte da zaboravite da hidrirate kožu pre spavanja. Ovako ćete uštedeti sebi vreme ujutru.

Multitasking je rešenje!

multitasking-je-resenje-9

Najbolje rešenje, ako želite brzo nešto da obavite, je da uvežbavate multitasking. Perite zube dok vam je balzam na glavi. Sušite kosu dok odgovarate na poruke. Stavljajte šminku dok se kafa hladi… Nadamo se da smo bar malo olakšali svakodnevnu rutinu.

Loading...

Komentari na članak: