11 ZNAKOVA DA STE LOŠI U KREVETU: A vi niste imali pojma o tome!

0
18402

Niko ovde ne kaže da treba da imate nivo znanja zvezde iz filmova za odrasle kada je reč o vođenju ljubavi, ali malo sposobnosti svakako ne škodi.

Vaš partner glumi orgazam

los-seks-1

Možda ne znate kada se ovo desi, ali treba da znate da je moguće. Ako ne pružate partneru ono što mu treba i što zaslužuje, onda ćete završiti sa razočaravajućim lažnjacima. Ovo može da se popravi. Samo se fokusirajte na partnera malo više.

Imajte samopouzdanja!

los-seks-2

Nema ništa manje seksi od nekoga ko sebe stalno preispituje u krevetu. Ako nemate pouzdanje da idete u krevet sa nekim, onda biste možda trebali da razmislite da radite na sebi prvo van spavaće sobe. Samo spuštate atmosferu…

Onesvestite se odmah posle…

los-seks-3

Ako skočite odmah posle seksa iz kreveta da uradite nešto ili odmah zaspite, onda morate da razmislite o svom seksu. To nije slatko. Samo zato što ste doživeli orgazam ne znači da je seks gotov. Pomazite se malo, aman! Uživajte jedno u drugom.

Budite spremni!

los-seks-4

Ponekada, seks zaista dođe kao iz vedra neba i nemoguće ga je planirati. Ali kada znate da će se desiti, spremite svoje telo. Okupajte se, depilirajte sve delove tela i operite zube. Pokušavate nekoga da “zagrejete”, a ne da ih uplašite.

Dosadni ste

los-seks-5

Seks treba da evoluira između dvoje ljudi. Par uvek treba da isprobava nove stvari i pusti da se razvija. Kada ovo ne radite, kraj je neizbežan. Morate da oslobodite svoju kreativnost i probate nešto drugo za promenu.

Ne znate kako da pročitate partnera

los-seks-6

Ako imate seks samo kako biste ga imali, onda ga i ne zaslužujete. To ne treba da bude tako. Jedini način da zaista uživate u blagodetima seksa je da znate tašno šta vaš partner želi i kada.

Vaši prsti rade kao da su na trci

los-seks-7

Kada je reč o zadovoljavanju ćene prstima, elegancija i sporost su poenta. Vaša ruka nije čekić i ne treba da je tretirate tako. Ako mislite da je brzo jednako dobro, onda ozbiljno grešite.

Ne komunicirate

los-seks-8

Pitajte! nemojte da mislite da samo zato što imate seks treba da urličite kao porno zvezda. Imate pravu istinsku ljudsku konekciju sa nekim, pa ih pitajte šta možete da učinite da im ovo iskustvo bude najbolje!

Samo želite da doživite vrhunac

los-seks-9

Nije u pitanju destinacija, poenta je u putovanju. Neko je trebalo da vam kaže to odavno, jer propuštate ono što seks čini tako sjajnim – a to je sam seks. Što više žurite ka cilju, više rizikujete da izneverite partnera.

Nikada niste dominantni

los-seks-10

Seksi je kada neko preuzme kontrolu seksualne situacije. Ali ako sebe nikada ne nalazite da ste “gazda” sobe, završićete sa nezadovoljnim partnerom. Pokažite za šta ste sposobni i uzmite kraljevstvo!

Odmah uskačete u akciju

los-seks-11

Ako već do sada niste svesni da treba da “podmažete brzine pre nego što ih stavite u pokret”, onda zaista treba mnogo da učite. Nemojte samo da uronite u vaš posao sa nekim bez da ih prvo ne zadovoljite u predigri. Samo ćete izgledati kao potpuni …pa znate već…

Loading...

Komentari na članak:

IZVORkurir.rs