Danas nije uopšte čudno da muškarac bude mlađi od žene, iako nije to uobičajeno, nije toliko ni čudno. Međutim, slučajevi poput ovog kada je partnerka starija tri puta od svog partnera privuku pažnju svjetskih medija, a ljudi se ne mogu načuditi.

Danas vam donosimo priču o 43-godišnjoj ženi koja se udala za momčića koji ima samo 16 godina i još uvijek ide u školu.

Naime, trenerica rukometa Renata zavela je ovog mladog momčića Erwina, a njihovi susreti su počeli još otkako je on imao 13 godina, na kraju je osuđena na 22 mjeseca uvjetne kazne zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnika.

“Otkako smo se uzeli, Erwin je postao vrijedan, u školi dobija samo petice, želi što prije da završi školu i da izdržava porodicu”, kazala je 43- godišnja hrvatica Renata Juras.

Međutim, priča se dalje nastavlja.

Ovaj bračni par dobio je i kćerku Noemi. Zanimljivo je i to da je majka ovog mladog austrijanca 8 godina mlađa od njegove supruge Renate.

“Mi živimo potpuno normalan bračni život”, nastavlja Renata.

“Erwin ustaje u 6 ujutru, spremi se i vlakom ide u školu. Ja ostajem kući, kuham, a kada se vrati iz škole zajedno ručamo”, kazala je Renata za njemački Bild koji su ih posjetili u njihovom malom stanu na periferiji Beča. Ipak, jedna stvar u kupaonici odaje bizarnost ovog braka, pokraj Erwinovog losiona za bubuljice stoji Renatin puder za prikrivanje bora.

Ovo Renati nije prvo dijete. Iz prvog braka ima dvije kćerke, jedna je Erwinova vršnjakinja a druga ima 21 godinu.

“Njih dvije su mi istovremeno prijateljice i dadilje”, kaže Erwin, koji svoje slobodno vrijeme najradije provodi igrajući Play Station. Noćni izlasci sa vršnjacima ga uopšte ne interesuju, a par je uvjeren kako će njihova ljubav da traje vječno.

Loading...

Komentari na članak: