Reakcije javnosti na “odraslo” dojenje su pomešane, a veliki broj korisnika društvenh mreža širom sveta osuđuje ponašanje ovog para

Dženifer Malford tvrdi da je napustila posao kako bi mogla svakodnevno, na svaka dva sata, da doji svog 36 godina starog momka bodibildera!

Htela je da započne “Zrelu vezu sa dojenjem” (engl. Adult Breastfeeding Relationship – ABR) sa Bredom Lisonom zbog, kako je rekla, “magične veze” koju to stvara između dvoje ljudi.

– Kada sam pročitala o čistoj radosti koju to donosi drugima, bila sam očanički sam tražila partnera sa kojim bih podelila takvu emotivnu povezanost. Koristila sam dejting sajtove, ABR forume, čak sam i sama dala oglas – rekla je Dženifer za tabloid San.

Pošto Dženifer nije skoro rađala, par se koristi “suvim dojenjem”, na svaka dva sata, kako bi prevario telo da se radi o hranjenju deteta. Čak i se i tokom noći bude da mogli “da se hrane” u mraku.

Reakcije javnosti na ovo “odraslo” dojenje su pomešane, a veliki broj korisnika društvenh mreža širom sveta osuđuje ponašanje ovog para.