Bogata Njemica traži muškarca za vezu – ‘Balkanci su bolji ljubavnici!’

0
1047

Sama sam ostala i teško ovu samoću izdržavam, voljela bih nekog naći s kim bih sve što imam podijelila i uz kog bih se u svakom trenutku osjećala zaštićenom i sigurnom. Inače, ja sam iz Zagreba gdje sam se rodila i školu završila, ali moj otac je poveo majku i mene da živimo u Njemačkoj kako je tamo radio jer zbog posla nije mogao kod nas često dolaziti.

Prvo sam bila protiv toga jer je drukčija okolina i druga zemlja i pomislila sam kako se ovdje neću uklopiti, ali je na kraju ispalo savršeno kako su godine prolazile. Bar što se tiče mog života. Nažalost, moji roditelji preminuli su u nesreći na krstarenju prije godinu i pol dana i sama sam ostala sa svim njihovim bogatstvom. Sve sam htjela prodati i u svoj rodni grad se vratiti, ali nisam mogla, pribrala sam se i očev posao preuzela jer nisam željela da propadne, pa sam tu i ostala.

Nije da nema muškaraca ovdje, ima naravno, ali više volim nekako muškarce s Balkana i naš kraj. Nekoliko puta sam imala priliku da se udam, ali nisam željela jer znam da im je samo do mog bogatstva stalo i da me iskoriste dobro. Takve su Švabe, gdje novac namirišu, bacaju se odmah na posao.

Voljela bih se kao majka ostvariti ali da nastavim lozu s balkancem. Nekako su naši iskreniji ljudi i bolji ljubavnici. Ko hoće da me upozna, nek mi se javi kako bismo dogovorili sve detalje i kako može doći do mene.