NISU ONI KRIVI, TO IM JE ZAPISANO U ZVEZDAMA: Evo zašto će vas vaš partner prevariti sudeći prema njegovom horoskopskom znaku

0
13625

Čak i kada se ljudsko srce ispuni, ono žudi još više. Kada se jednom zatvore vrata u vezi, želećete da ih ponovo otvorite.

Rak ( 22. jun do 22. jula )

varanje-veza-brak-12

Duboko u srcu, rakovi žude za ozbiljnom vezom koja je od velikog značaja. Oni su odani po prirodi, ali s vremena na vreme odlutaju. Ako počnu da se osećaju udaljeno od svog partnera, oni će tražiti razumevanje izvan njihovih odnosa. Kada varaju, to će biti sa nekim ko ih razume emotivno. Ali nema duge afere, jer će ih bol što je izdao partnera na kraju vratiti kući.

Ribe ( 19. februar do 20. marta )

varanje-veza-brak-11

Neprekidni romantičari, Ribe su nesebične kada je u pitanju ljubav. Oni su nežni i velikodušni u krevetu, često fokusirani da zadovolje više svog partnera nego sebe. Ali oni su i veoma strastveni. Ako njihova druga polovina ne ceni ovo, onda će potražiti nežnost na drugom mestu.

Škorpija ( 23. oktobra do 22. novembra )

varanje-veza-brak-10

Škorpije su zaljubljene po prirodi i žele visok nivo senzualnosti. Imaju tendenciju da uđu u odnose pažljivo, sa partnerom kome zaista mogu da veruju i da zadovolje svoje potrebe. Ali njihova strast može otići pogrešnim smerom, jer ako ne dobiju intimnost koju žele, potražiće je kod nekog drugog.

Ovan ( 21. mart do 19. aprila )

varanje-veza-brak-9

Ovnovi po prirodi vole da flertuju i brzo se izjasne o ljubavi. Oni vole jako i duboko, što može da izazove da mogu da pruže lažni osećaj sigurnosti. Uvek su u potrazi za novim avanturama i teško ih je zadovoljiti u vezi. Kada varaju (iako budu uhvaćeni), toliko su dobri u pokazivanju svoje ljubavi prema partneru, da bi oni pretpostavili da nema razloga za brigu.

Lav ( 23. jula do 22. avgusta )

varanje-veza-brak-8

Lavovi su veoma nezavisni i veoma energični. U spavaćoj sobi su zabavni, avanturisti i sasvim nesebični. Takođe su dobri u postavljanju granica između neobaveznog provoda u krevetu i prave ljubavi, što im pomaže da ne osećaju veliku krivicu ako uđu u aferu sa nekim.

Strelac ( 23. novembar do 21. decembra )

200425160-001

Strelčevi su spremni da eksperimentišu, što znači da su iskusni ljubavnici koji su prošli dosta toga pre nego što su se skrasili sa jednim partnerom. Međutim, kada Strelčevi uđu u ozbiljnu vezu, oni su uglavnom verni. Ako se nađu u iskušenju, to je zato što im je postalo dosadno i njihova potreba za promenom je konačno preplavila njihovu želju da ostanu lojalni svom partneru.

Bik ( 20. april do 21. maja )

varanje-veza-brak-6

Bikovi su neverovatni ljubavnici, jer zaista cene senzualnost i slobodu. Ali ako počnu da se osećaju nesigurno u svojoj vezi, oni su skloni neverstvu. Oni imaju tendenciju da varaju sa ljudima koji ih čine da se osećaju sigurno, kao prijatelj suprotnog pola, tako da mogu biti bliski sa nekim sa kojima to već jesu.

Devica ( 23. avgust do 22. septembra )

varanje-veza-brak-5

Device se ne izjašnjavaju baš mnogo o svojim osećanjima, ali znaju da vole. Oni su pažljivi ljubavnici i čeznu da se osećaju željeno. Vole stabilne i ozbiljne veze. Generalno su verni, ali nakon dužeg perioda neslaganja oni će početi da se osećaju ugroženo, pitajući se da li ih partner ceni. Tada će verovatno tražiti sigurnost u vidu razonode.

Jarac ( 22. decembar do 20. januara )

varanje-veza-brak-4

Jarčevi bi radije bili samci, nego da su u vezi i teško je pridobiti njihovo srce jer imaju visoke standarde, ali jednom kada ste zajedno, onda ste zauvek zajedno. Zbog toga jedini put kada bi vas partner varao, to bi bilo više “milo za drago”, nego otvorena nelojalnost.

Blizanci ( 22. maj do 21. juna )

varanje-veza-brak-3

Blizanci su vatreni, vole da flertuju i vole da provode vreme razmišljajući o različitim opcijama, jer žele savršenog partnera koji ima isti intelekt i energiju. Kada se posvete nekome, Blizanci su odani. Pošto im je komunikacija toliko bitna, stvari mogu krenuti naopako i bez otvorene, iskrene komunikacije, Blizanci će verovatno tražiti novog ljubavnika.

Vaga ( 23. septembar do 22. oktobra )

varanje-veza-brak-2

Vage su savršeni životni partneri, jer vrednuju harmoniju i imaju tendenciju da im je partner važniji od njih, zarad mira i stabilnosti u vezi. Ali ako se osete zapostavljenim od strane partnera, pronaći će nekog drugog. Pošto su toliko šarmantni, neće im biti teško da privuku drugog.

Vodolija ( 21. januar do 18. februara )

varanje-veza-brak-1

Vodolije su vrlo inteligentne, tako da je razgovor sa njihovim partnerom apsolutno neophodan. Pošto nisu uopšte posesivni, vole svojoj voljenoj osobi da daju slobodu u vezi, što bi retko radio neki drugi znak. Ako ste neiskreni prema njima ili zloupotrebite tu slobodu, neće vam oprostiti. Za njih duga veza znači jednakost među vama.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com