Andrew Turley (30), koji je zaprepastio javnost oglasom u kojem iznajmljuje svoju četverogodišnju kćerku za s*ksualne usluge, osuđen je na 60 godina zatvorske kazne. Naime, on je svoju kćerku putem popularnog internet oglasnika Craiglist tokom 2015. godine objavio oglas pod nazivom “Igraj se s tatinom malom curicom”, prenosi Washington Post.

Ne znajući da se dopisuje s policajcima na tajnom zadatku, Turley im je ponudio s*ks s maloljetnom kćerkom. Napisao im je da ima djevojčicu mlađu od 10 godina, kojoj će dati tablete za spavanje prije samog susreta, prenosi “AAlternativa za vas“.

Tražio je 1.000 dolara u zamjenu za dva sata vremena druženja s djetetom. Napisao je i da je djevojčica “možda malo premlada za spolni odnos, ali da je sve ostalo OK”.

Policajac u civilu došao je na dogovoreni susret u Turleyjevu kuću. Muškarac je prebrojao novac i zatim policajca otpratio do sobe u kojoj je ležala djevojčica u besvjesnom stanju, očito omamljena tabletama.

“Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebao biti zaštitnik, a ne predator”, rekao je jedan od tužitelja koji su jednoglasno odlučili da Turley predstavlja opasnost za maloljetnu kćer.

Monstrum je dobio 30 godina za trgovinu djecom i 30 godina zbog podvođenja maloljetne osobe. Nakon što odleži 45 godina moći će podnijeti zahtjev za prijevremenim otpuštanjem na slobodu.

Loading...

Komentari na članak: