“Kad sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao: dijete moje, neka ti je bog na pomoći”

0
6249

Kada sam se udala, prvo jutro mi je svekar rekao: “Dijete moje neka ti je BOG na pomoći”. Bilo mi je čudno, mislila sam da nije normalan, ali nakon 2 godine braka sjetila sam se njegovih riječi i sad znam da je bio dobronamjeran. Naime moja svekrva je toliko zla osoba, da je on najbolje znao kakva je jer je sa njom proveo desetine godina.

Zbog nje sam u ove dvije godine proživjela pakao. Svakodnevno svog sina mezimca, MOGA MUŽA nagovara na razne gluposti da mi radi, čak me je dva puta i prebio od batina.

Tako je sve bilo dobro dok smo se zabavljali, dok ona nije znala ni da ja postojim, dok nije umiješala svoje zle prste u naš život. Mislim da ću da se razvedem, pa neka živi sa svojom mamicom.

“Dugo sam sumnjao da me žena vara i da naši sinovi nisu moji”

“Dugo sam sumnjao da me žena vara i da naši sinovi nisu moji. Tajno sam odradio dnk analizu. Analiza je pokazala da oni nisu moja djeca. U trenutku bijesa, agonije i histerije, ženu sam fizički napao i nanio joj teže povrede. Iako je ona govorila da je to nemoguće, nisam se obazirao, bijes mi je pomutio razum. Razveli smo se, sinovi su me se odrekli i otišli da žive sa njom. Kasnije smo ponovili analizu na još tri različita mjesta, koja su pokazala da sinovi ipak jesu moji. Doktorov odgovor je bio da oni nisu Bog i da se greške svima mogu dogoditi. A ja sada sjedim sam, emotivno osakaćen, razmišljam kako sam upropastio svoju porodicu zbog toga, nikakve tužbe ni pare mi je neće vratiti, razmišljam da li zaista ne zaslužujem oproštaj i da li moj čin agresije briše sav ostali trud oko nje i njih dvojice tokom svih ovih godina. I boli me da priznam, ali očigledno da briše, jer mi se jedan sin oženio, a nije mi ni obavijestio, a kamoli pozvao na svadbu.”

Više na sljedećoj stranici …

1
2
3
4
5