KOJEG DATUMA SI ROĐEN? 5. u mesecu su srećni, 14. su maštoviti

0
20281

Pogledajte šta krije vaš datum rođenja o vama.

Svaki dan umesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti, izbor profesije, ponašanje u društvu i drugo.

Ukratko, one određuju sudbinu svakom čoveku. Proverite na sopstvenom primeru koliko je to tačno, prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa svih vremena, Đordana Bruna, koji je ovo otkrio još u 15. veku! Ako ste rođeni…

1. u mesecu: Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiti i zaraditi vašu ljubav i poštovanje. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator.

2. u mesecu: Volite muziku, ritam, ples, imate osjećaja za harmoniju i volite sve lijepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu.

Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

3. u mesecu – Vi ste među najdarovitijim osobama. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizni ste. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju mogu da računaju.

Ostale dane provjerite na sljedećoj stranici …