Kreacije mnogih poznatih dizajnera ove sezone su u boji zlata. Nijanse ove boje odišu glamurom i luksuzom i sa njima ne možete da prođete nezapaženo gde god da se pojavite


Kreacije mnogih poznatih dizajnera ove sezone su u boji zlata. Nijanse ove boje odišu glamurom i luksuzom i sa njima ne možete da prođete nezapaženo gde god da se pojavite. Zato stilisti savetuju da ove zime maksimalno ekpserimentišete sa zlatnim komadima odeće i to ne samo u retro stilu već i u modernom, ekstravagantnom ili ležernom. Odeća sa zlatnim odsjajem slaže se uz gotove sve boje, a zlatni detalji savršeno osvežavaju svaku odevnu kombinaciju i daju dašak otmenosti i elegancije.

Haljine u aktuelnim svetlucavim nijansama potpuno su preovladale u ovoj sezoni, i mogu se videti u svim aktuelnim krojevima. Od male zlatne haljine jednostvanog dizajna, modela sa izrezima, dugačkih, uskih, korset haljina, do dekoltiranih, izazovnih, sa resama, puf kroja. Iako su mnoge od njih rezervisane samo za posebne prilike, ove zime pojavile su se i haljine koje su samo na pojedinim mestima upotpunjene odsjajima zlata i idealne su za svakodnevne opuštenije varijante. Takođe su moderni i sakoi i kaputići u zlatnim tonovima koji su dovoljno upečatljivi kako god da ih iskombinujete. Hit su i pantalone u boji glamura, i uske, široke i klasičnog kroja, a odlično se uklapaju uz majice sa aktuelnim printovima i kratke jakne. Nezaobilazne su i zlatne tunike, posebno aktuelne u ovim prazničnim danima, prikladne u različitim prilikama i praktične za kombinovanje, a najbolje stoje uz helanke i uske crne pantalone.

I koža je ove sezone u boji zlata, i jakne, mantili, pantalone, suknje i odlično se slažu uz crne komade odeće od laganih providnih materijala.

U različitim izborima odevnih kombinacija pravo osveženje su i detalji sa zlatanim odsjajem – torbe, cipele, čizme, šeširi, ešarpe, šalovi, rukavice… kao i komadi nakita u svim dimenzijama.