Posle četri decenije skrivanja Mark Hjuz je odlučio da postane žensko. Mark, koji je radio kao perač prozora ostavio je svoj stari život i šestoro dece kako bi postao Ebi Grejs

otac-mati

Ebi Grejs izgleda kao žena koja uživa u životu, ali njen sadašnji život skpo je platila. Ebi je rođena kao muškarac Mark Hjuz, a odluka da promeni pol koštala je braka, doma i porodice.

Ebi kaže da je od malena znala da je drugačija. Tada se molila da će se narednog jutra probuditi kao devojčica. Tajnu je čuvala od porodice i prijatelja i živela kao muškarac, oženjen, sa šestoro dece.

Posle četri decenije skrivanja odlučio se da zapravo postane žensko. Mark, koji je radio kao perač prozora ostavio je svoj stari život i šestoro dece kako bi postao Ebi.

Ebi nema podršku porodice, i dve ćerke više ne razgovaraju sa njom. Ipak, ona tvrdi da nikada nije bila srećnija. Kaže da plače svaki dan zbog svoje dece i da ih nije videla više od godinu dana.

– Moja deca su mi sve na svetu – kaže Ebi i dodaje da bi pristala da ostane muškarac zarad njih, ali da ju je supruga zamolila da ode nakon što su joj dijagnostifikovali poremećaj polnog identiteta.

Njena mlađa deca, od tri, pet i sedam godina i dalje žele da je imaju u svom životu, međutim dve najstarije ćerke, od 16 i 18 godina odbijaju svaki kontakt sa njom.