Otac natjerao kćer da pješači osam kilometara do škole po hladnom vremenu

0
1256

MATT Cox iz savezne američke države Ohio odlučio je kćer naučiti važnu lekciju. Djevojčica je već drugi put izbačena iz školskog autobusa jer je maltretirala drugu djecu, pa je ocu rekla da je tjedan dana mora voziti u školu. Ali on je tu situaciju iskoristio kako bi je kaznio.

“Ona je mislila da je njeno pravo voziti se u školu autobusom ili automobilom, a ne privilegija. Zato sam je pustio da pješači osam kilometara, iako su vani bila dva stupnja Celzijeva”, pojasnio je Cox za WEWS-TV.

Cijelo vrijeme u automobilu se sporo vozio iza kćeri, a sve je i snimio te objavio na Facebooku uz opis “Životna lekcija”.

U videu je objasnio zašto djevojčica hoda do škole.

“Ova ljupka dama je moja desetogodišnja kći koja je drugi put ove godine izbačena iz školskog autobusa jer je maltretirala drugog učenika. Da se razumijemo, nasilje je neprihvatljivo, posebno u mojoj blizini”, rekao je u Cox u videu.

Dodao je i da njegova kći sada shvaća da ju je ponašanje dovelo do ovakve kazne.

“Mnogi roditelji se neće složiti s ovim, ali to je u redu. Ja radim ono što mislim da je ispravno kako bih kćer naučio lekciji”, kaže.

I bio je u pravu. Naime, njegov video postao je viralni hit pa su ga neki roditelji u znak odobravanja dijelili na društvenim mrežama, dok su drugi komentirali: “Odlično. Preodgajate nasilnika nasiljem. Baš se pitam od koga je to naučila?”

Embed Video - Copy & Paste

×
Loading...

Komentari na članak: