Ovaj naučnik tvrdi da je pronašao prvi PRIRODNI lek za rak koji svako može napraviti u svom domu sa samo 5 jednostavnih sastojaka! Evo i recepta

0
2729

Doktor Hristo Mermerski, naučnik iz Bugarske, tvrdi da je stvorio prvi lek koji može da izleči rak.

Univerzalni lek za rak

univerzalni-lek-za-rak-0

Lek doktora Mermerskog navodno je dobar za celo telo i može da izleči bilo koji oblik raka.

Zdravstvene beneficije

zdravstvene-beneficije-1

Lek je očigledno dobar za srce, bubrege, jetru, krvne sudove i obnavlja ekskretorni, digestivni i imuni sistem. Takođe pomaže u regulaciji telesne težine i leči upaljene zglobove.

Sadržaj leka

sadrzaj-leka-2

Lek sadrži praktično sve esencijalne vrste u sebi – proteine, vitamine, biljne masti, mineralne soli, bioaktivne supstance i ugljene hidrate.

Dodatne beneficije

dodatne-beneficije-3

Pored toga, lek je takođe dobar za moždane funkcije. Profesor je rekao: “To je hrana koja utiče na celo telo i rak u takvom organizmu jednostavno nestane”.

Recept

recept-4

Lek je domaće proizvodnje, a njegov recept je dostupan javnosti, nije tajna uopšte. Treba vam samo pet sastojaka – beli luk, orasi, limun, žitarice i med.

Klijanje integralnih žitarica

klijanje-integralnih-zitarica-5

Potrebno vam je 4 šoljica sirovih integralnih žitarica koje treba da ostavite vlažne 2-3 dana. Nakon toga, potrebno je da ih sameljete zajedno sa orasima i belim lukom.

Luk i orasi

luk-i-orasi-6

Potrebno je da oljuštite 12 čenjeva belog lika i 4 oraha i zatim ih pomešate sve zajedno.

Limun

limun-7

Pripremite petnaest limuna. 5 sameljite u mešavinu, uključujući i njihovu koru. Preostalih 10 limuna iscedite u mešavinu.

Med

med-8

Nakon mešanja dodajte med i sve izmešajte varjačom.

Mešavina

mesavina-9

Mešavinu sipajte u teglu i stavite u frižider da odstoji 3 dana.

Doze

doze-10

Lek treba uzimati pola sata pre doručka i večere po dva puta. Međutim, ako se desi da imate rak, uzmite kašiku ili dve na svakih 2 sata.

Druge beneficije

druge-beneficije-11

Doktor Mermerski je rekao da, pored lečenja raka, lek održava telo mladalačkim, svežim i energičnim i da se tako produžava životni vek.

Glasne reči

glasne-reci-12

Doktor Mermerski je glasno izjavio da “rak ne može da opstane u potpuno zdravom i negovanom telu”. On i dalje stoji iza tih reči.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com