Pozvali je u vrtić da dođe po svoju kćerku: Tamo je zatekla horor!

0
348

Kad su je pozvali u vrtić jer je njena petogodišnjakinja doživjela nezgodu na igralištu, Lacey Harris nije očekivala da će svoju AvaLynn vidjeti pretučenu do neprepoznatljivosti.

curica

Obiteljska pedijatrica briznula je u plač kad je vidjela što su u vrtiću napravili AvaLynn Harris. Lice joj je bilo izudarano do neprepoznatljivosti. Njena majka Lacey dovela ju je kod liječnika još uvijek u šoku nakon što su je pozvali da dođe po svoju kćer jer je imala nezgodu na igralištu. Kad ju je ugledala i šokirala se viđenim, rečeno joj je kako se AvaLynn ozlijedila sama.

Nikog od djelatnika vrtića nije bilo u blizini kad joj se to dogodilo pa se ne može zakonski dokazati da se bilo što drugo desilo. Ustanovi se najjednostavnije činilo da se potpuno ograde i službeno tvrde kako se djevojčica ozlijedila sama. Pritom se zanemaruje izjava same AvaLynn, koja je majci ispričala kako ju je druga djevojčica opetovano udarala nogom u lice sve dok nije pala s tobogana.

Majka je prijavila događaj policiji u gradu Pascagoula u državi Mississippi, a osnovana je i Facebook grupa podrške “Justice For AvaLynn.“

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: net.hr