Sin šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hamadan bin Zajed Al Nahijan, uplovio je luksuznom 141 metar dugom očevom jahtom u Dubrovnik, gdje se sa društvom lijepo zabavio u pouplarnom klubu u starom gradskom jezgru, a potom je odbio da plati ceh od 50.000 eura, piše Dubrovački dnevnik.

Kako list saznaje, tamo su častili hostese skupim šampanjcem, popili na litre alkohola, a kad je došao račun od 50.000 eura nisu željeli da ga plate. Navodno, željeli su da plate samo dio računa koji se odnosi na njihova pića, ali ne ona kojim su častili hostese.

Luksuzna jahta Yas doplovila je u luku Gruž iz Tivta u nedjelju. Nakon uplovljavanja ekipa s jahte se zaputila u popularni noćni klub.

Prema pisanju lista, neimenovani svjedok ovog događaja je rekao da je neko iz emiratske svite odbio da plati dio računa, pa se u cijelu priču umešalo obezbeđenje, a potom i policija, koja je privela mlađeg muškarca.

Uz pomoć drugih gostiju on je, ipak, platio račun u vrijednosti više od 375.000 kuna.

U policiji je završila i ženska pratnja, a nakon otrežnjenja su “veseli” gosti shvatili da su navedeni iznos naručili i popili.

Policija, međutim, nije potvrdila ove informacije, kao ni dotični klub, jer imaju poslovnu politiku zaštite privatnosti VIP gostiju koji posećuju Dubrovnik i nude prijatnu atmosferu bez fotografa i fanova.

Inače, šeikov sin je i prije dvije godine boravio u Hrvatskoj, a sada je ponovno svratio. Bogatstvo njegove porodice se procjenjuje na 10 milijardi dolara.

Firme njegovog oca imaju više od 50.000 zaposlenih, a on je vlasnik i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra, piše Dubrovački dnevnik.

Loading...

Komentari na članak: