S OVA 2 ZNAKA JE NAJTEŽE BITI U VEZI A evo i zašto…

0
175

Svi mi imamo svoje vrline i o njima rado govorimo, a posebno volimo čuti kada netko drugi priča o njima. Međutim, nitko nije savršen, a posebno ne ova dva Zodijaka.

horoskop

Strijelac

Ovo je najveća alapača u horoskopu koja zna sve o svakome. Oni su iskreni i otvoreni do te mjere da ponekad postaju i netaktični i uvredljivi. Strijelci znaju sve o svemu i svakome. Ako se ne radi o nečemu novom i uzbudljivom, Strijelcu će vjerojatno biti dosadno. Prijateljstvo Strijelca je otvoreno i iskreno i mnogi mu zamjeraju da nije dovoljno taktičan, ali je njegovo srce neiskvareno.

Kod njega je prekratak put od onoga što misli do onoga što kaže. Uvijek je u potrazi za uzbuđenjima pa mu ozbiljni i nervozni ljudi koji se plaše od promjena nisu baš najbolji prijatelji. Jako su samosvjesni i uvijek misle daleko unaprijed, zbog čega ne mogu shvatiti običan svakodnevni život, kojem se često rugaju, a ponekad u tome znaju i pretjerati.

Škorpion

Naizgled miran, a tempirana bomba i samo vreba svoju žrtvu i čeka svoj okidač, on je najotrovniji znak pun osvete, pazite se! Mrzim sve i mrzim sebe! Ovako prkosno i pun osvete živi jedan Škorpion, izazivajući sudbinu i sebe čitavo vrijeme. Ne vole poraz i nestrpljiv je da konačno pogleda smrti u lice – dosadi mu je živjeti u strahu i tako čačka i čačka, izaziva Bogove, ljude, sve što mu stane na put.
Jedino što mu preostaje je da pokuša srušiti sebe i sa sobom povući što više drugih.

Loading...

Komentari na članak: