Lindsey Lowe (26) iz Tennesseeja priznala je da je ubila svoje tek rođene blizance, te da je 9 mjeseci skrivala svoju trudnoću jer otac blizanaca nije bio njen zaručnik.
lindsey-loweBlizance je 2011. godine rodila u domu svojih roditelja nakon čega je djeci rukom začepila usta da njezini roditelji ne bi čuli krikove i ugušila ih. Sudi joj se zbog dva ubojstva. Policiji je priznala strašni zločin.

Jednog od ubijenih dječaka njezini roditelji su našli dva dana nakon strašnog zločina i o svemu obavijestili policiju. Kada su došli na mjesto događaja našli su krvave ručnike, a ubrzo i tijelo drugog dječaka. Ako je sud proglasi krivom mogla bi se suočiti sa doživotnom kaznom zatvora bez mogućnosti pomilovanja.

Da Lindsey nije namjeravala da ostavi svoju djecu na životu govori i podatak da nije kupovala ništa što bi koristila nakon poroda: pelene, dekice, auto sjedalice. Čak je vikend prije poroda provela na jednom vjenčanju na kojem je plesala i smijala se.

Njen branitelj je izjavio kako je “Lindsey bila trudna, ali odbijala to prihvatiti. Njezin um je odbacivao trudnoću”. Takođe tvrdi kako je mislila da joj izlaze unutranji organi, a brane je i roditelji, prijatelji i crkvena zajednica.