UŽAS KOJI JE JUČE OBIŠAO SVIJET: Djevojčica (11) se ubila, na tijelu urezala ove riječi

0
7890

Mili Tuomej (11) iz Dablina, bila je toliko nezadovoljna svojim izgledom da se na kraju odličila za samoubistvo.

To je vest koja je juče obišla svet, a nesrećna devojčica napisala je na svom Instagram profilu da želi da umre neposredno pre nego što je sebi oduzela život.

Pisala je kako je godinama nezadovoljna svojim izgledom, a roditelji Fiona i Tim pokušali su da je po preporuci lekara odvedu kod preporučenog psihologa. Nije otišla kod njega jer više nije primao pacijente. Tako je devojčica završila kod nadripsihologa, art terapeuta, bez ikakvih kvalifikacija. Od novembra 2015. godine je Mili išla kod njega, a 30. januara 2016. godine je njena majka našla devojčicin “dnevnik samoubistva” u kome je zapisala svoj plan, ali i lekove kojima je to planirala da uradi.

– Sekla je sebe i pisala po sebi “lepe devojke ne jedu – kaže majka, dodajući da su bili van sebe od straha i zabrinutosti.

Na sudu je rečeno i da je trećeg novembra 2015. godine Mili napisala da planira da se ubije na jedan određen datum koji je i precizirala. Onda je 1. januara 2016. godine sa porodicom jela i gledala film. Usred filma izjavila je da joj je dosadno i izašla iz sobe. Par minuta kasnije su je roditelji našli polumrtvu. Pozvali su hitnu pomoć, ali bilo je prekasno. Nesrećna devojčica umrla je 4. januara.

– Nekada su ovakve stvari bile zaista nezamislive. Danas se deca ubijaju i sa sedam godina – kaže psihijatar dr Antoanet Dalton. A roditelji su i danas nemi nakon tragedije koja ih je zadesila.

– Mili je bila mila devojčica, i neverovatno voljena. Lepa, zdrava, imala je društvo i bezbroj talenata. Nismo mogli da verujemo kada je to sve počelo da se dešava i kada je ona počela da određuje datume kada će umreti – priča očajna majka kojoj je od ćerke ostao samo dnevnik i plan samoubistva gde je, između ostalog, našla i sledeći zapis.

– Želim da budem slavna lekarka, da se udam i da imam decu. Prvo dete želim sa 23, a drugo sa 24 godine. Obe će biti devojčice i zvaće se Vanesa i Grejs – napisala je nesrećna Mili.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORzena.blic.rs