(VIDEO) Muškarac je klečao pokraj vrata nepoznate žene – prestravila se kada je shvatila što namjerava…

0
2287

Žena se prestravima kada je vidjela muškarca koji je klečao pokraj vrata pokušavajući ući u njezinu kuću kroz vratašca za pse unatoč kamerama i upozorenjima.

Nešto u kućnom alarmu daje ljudima osjećaj sigurnosti. Bilo da imate samopaljeća svijetla, kamere ili pametna zvona ili bilo kakvu kombinaciju sigurnosnih mjera koje se nude, nikada niste potpuno sigurni. Ljudi će uvijek naći način da učine nešto loše ako to žele.

Na žalost, takvo je iskustvo imala jedna žena iz Kalifornije kada je muškarac pokušao ući u njezinu kuću kroz vratašca za pse unatoč kamerama i upozorenjima. Bio je to jedan od najstrašnijih trenutaka njezinog života – no ohrabrila se kako bi upozorila druge ljude…

Lexie Linberg je bila sama kod kuće sa svojom pudlicom, Stellom, kada je čula nekoga na ulaznim vratima. Pretpostavila je da je to dostavljač. No kada je čula zvukove sa stražnjih vrata, prestravila se. Očito je da je ta osoba na umu imala nešto loše.

U intervjuu je rekla da je bila u šoku, ali je učinila što je mogla da se zaštiti.

„Bila sam zaprepaštena da odrastao muškarac može proći kroz vrata za pse… Bila sam što glasnija, znao je da sam kod kuće, čak sam pustila svog psa na njega.“

Pogledajte i video na sljedećoj stranici…

Loading...

Komentari na članak: