ZVEZDE SU REKLE SVOJE: Evo koje frizure bi trebale da nosite sudeći po vašem horoskopskom znaku (škorpija će vas najviše iznenaditi)

0
29234

Pogledajte koje frizure vam je suđeno da nosite! Da li imate dovoljno hrabrosti?

Vodolija

vodolija-0

Kreativnost je veliki deo Vodolijinog života, bilo slikanje, pisanje ili dnevno sanjarenje. Šta god da radite, vaša kreativnost sija. Ova kratka slojevita frizura je savršena za svakoga ko je ovaj znak. Lepa je i jednostavna za održavanje.

Ribe

ribe-1

Vi ste tajanstveni. Imate puno emocija i izražavate ih kroz crtanje, ples, pevanje i slično. Uvek ste u potrazi za dubljim značenjima. Ova frizura bi bila savršena za vas, jer predstavlja lepotu i kreativnost reza. Takođe je i lako sakriti.

Ovan

ovan-2

Vi ste vođa i svi to znaju. Neustrašivost je vaše srednje ime i ne bojite se da započnete neke stvari. Volite da se zabavite i svi vas znaju po harizmatičnoj energiji. Ovo je savršena frizura za vas.

Bik

bik-3

Vi ste slatki i ljubazni, ali isto tako znate biti snažni. Pouzdani ste i praktični, što čini ovu frizuru sjajnu ideju za vas. Ne zahteva mnogo održavanja.

Blizanci

blizanci-4

Blizanci su u suštini dve žene u jednoj. Mogu pričati od politike, do Kardašijana. Ne bojite se da podelite svoje mišljenje i vrlo lako vam postane dosadno. Brijanje jedne strane može da pomogne ako vam dosadi ta frizura i samo možete da je prekrijete ostatkom kose. Dosada nestala!

Rak

rak-5

Vi ste mirni, strastveni i uporni. Ponekad ste rezervisani i osetljivi, zbog čega se teško izdvajate. Šiške su savršena ideja za dodavanje hrabrosti, kao i oštrinu izgleda. Ostavite ih tanke i sanjalačke.

Lav

lav-6

Vaša ličnost je velika i moćna. Nema potrebe da se sakrivate iza vaše kose. To možete uraditi sa ovim rezom i pustiti sa jedne strane. Šta god da uradte, nosićete je sa ponosom.

Devica

devica-7

Vi ste intelektualac, veoma ste intuitivni i perfekcionista. Ništa nije loše u tome. Ova frizura je savršena za vas, kao logičkog mislioca. Pametna i vrlo šik frizura, koja je i vrlo praktična.

Vaga

vaga-8

Ova frizura predstavlja pravičnost i ravnotežu. To je ono za čime i vi težite. Vi ste harizmatični i vaš šarm pleni ljude. Srednja dužina ove frizure pokazuje koliko ste sofisticirani i elegantni.

Škorpija

skorpija-9

Škorpije su opasne kombinacije dobrog izgleda i tajanstvenosti. Takođe ste egzotični i magnetni, ali umete da budete i prilično neraspoloženi ponekad. Pustite kosu da poraste i budite samouvereni.

Strelac

strelac-10

Imate sjajan smisao za humor i uživate u životu, pa čak i sa svojim usponima i padovima. Brzopleta ste osoba koja voli da se pokaže kao ličnost. Ova frizura brijanja sa obe strane i zadržavanje na vrhu slagale bi se uz vaš avanturistički duh.

Jarac

jarac-11

Moćni ste i odgovorni i to se ne bojite da pokažete. Eksperimentisanje sa novim stvarima je ono što volite da radite. Zašto ne eksperimentisati sa ovom frizurom? Možete čak i sami dizajnirati da pokažete koliko ste dinamični i kreativni.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com