Loš seks

Kako mu reći da je loš ljubavnik i da mora nešto poduzeti?

Divan je i krasan, nadasve pažljiv i obziran, no među plahtama nije baš najspretniji. Kako mu reći da je loš ljubavnik i da mora nešto poduzeti?
Loš seks
Ne okolišajte previše

Ako je vaš dragi loš ljubavnik, to mu jednostavno trebate reći. I to što prije, ali ipak ne previše rano, odnosno ne nakon prvog seksa. Naime, možda je bio živčan, imao veliku tremu, pa izvedba pod pritiskom nije bila u skladu s očekivanjima. No ako se loša predstava dogodi više puta, morate mu reći istinu. To mu nikad nemojte govoriti tijekom vođenja ljubavi jer će ispasti da niste prisutni, nego razmišljate isključivo o tome kako je seks loš. Dakle, tek nakon seksa, nakon nekoliko nježnih poljubaca i malo milovanja, recite mu da situacija u krevetu nije baš najsjajnija. Budite oprezni i birajte riječi. Rečenicu počnite, na primjer, sa: “Znaš, možda bi radije…” ili “Možda bi bilo bolje da…” Ako je spreman prihvatiti kritiku i suočiti se s problemom, postoji prilično velika vjerojatnost da će se popraviti.

Budite iskreni, ali obazrivi

Definitivno nije lako nekome reći da je loš ljubavnik (zamislite da on vama kaže da ste u krevetu katastrofa!). Morate biti strpljivi, ali i iskreni. Za početak, koliko god vam se to činilo čudim, pohvalite ga. Nabrojite sve što je bilo dobro – tako ćete ga pripremiti na neugodniji dio razgovora. Nemojte ići u glavu, to jest reći mu doslovno da je loš ljubavnik – te dvije riječi izbjegavajte, inače ćete mu srozati ego do najnižih granica. Razgovarajte o njegovu pristupu cijeloj igri među plahtama i tačno opišite šta vam ne odgovara, na primjer to što slini po vama, neki neudoban položaj, nemaštovitost i slično. I svakako mu recite kako to može promijeniti te da će sve biti u redu. Pitajte ga ima li on kakav prijedlog kako biste oboje bili zadovolj(e)ni…

Postanite učiteljica

Otvoreno mu recite što vas uzbuđuje: koji pokreti, kakvi poljupci, koji ritam, položaj, potezi… Ali nemojte biti strogi i zahtjevni nego mu održite zabavno, zaigrano “predavanje” – pokušajte stvoriti seksi igricu u kojoj ste vi učiteljica, vaše tijelo sredstvo za rad, a on poslušan i marljiv učenik. To će ga dodatno napaliti i gotovo sigurno će se maksimalno potruditi da sljedeći put dobije peticu!