Horoskop otkriva sa koliko godina ćete se udati

0
3333

Kao i vaš datum rođenja, tako i vaš horoskopski znak otkriva mnogo o vašem životnom partneru i braku.

Ne postoji najbolje ili pravo vrijeme za brak. Ako se desi između 20. i 50. godine, nije ni važno. Najvažnije je da upoznate pravu osobu, ali da bismo pronašli tu osobu naš život će se možda morati više puta okrenuti i preokrenuti, i možda, ako nam je suđeno, konačno sretnemo tu osobu na pravom mjestu, u pravo vrijeme i sve kockice se poklope kako je i zapisano u zvijezdama.

Ali onima koji se još nisu vjenčali, teško je da se ne pitaju koje su godine prave za brak. Bez sumnje, ima milion faktora koji igraju ulogu, ali i vaš horoskopski znak ima udjela u tome, piše “Fokuzz“…

Pogledajte kako zvijezde utiču na naš brak i izbor životnog partnera:

Ovan

Ovnomi imaju sklonost da budu brzopleti. Kako jesu impulsivni u prirodi, ne čekaju predugo da bi vidjeli da li je u pitanju ljubav ili zaljubljenost. Najbolja stvar koju mogu uradite jeste da sačekaju i budu racionalni.

Bik

Kao i Bik, vi ste spora, ali stabilna i razumna ličnost. Ove osobine vas čine savršenim dugotrajnu i posvećenu ljubav. Dakle, samo naprijed, vjenčajte se mladi ako je to ono što želite.

Blizanci

Blizanci su slobodne ptičice. Oni su skloni da idu iz veze u vezu jer im brzo postane dosadno. Ali, kada pronađu pravu osobu, vjerovatno će se i skrasiti sa njom.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORfokuzz.com