IDEALNO OPUŠTANJE PO HOROSKOPU: Rak uživa u ispijanju kafe, Za Lava je ležanje

0
91

Za Bika je najbolja zabava ona koja uključuje uređenje vrta, Lav želi dan bez obaveza kako bi se opustio, dok Djevica voli da pametno iskoristi svoje vrijeme.

opustanje

Ovan se najbolje opušta uz kuhanje

Ovan želi da bude u središtu pažnje. Za njega je najbolje da upiše kurs dizajna ili kuhanja na kojem će da nauči da sprema najfinije delikatese i tako zadivi svoje prijatelje. On će tako da se zabavi, a ujedno i opusti. Osim toga Ovan bi trebalo da sakuplja kvalitetna vina koja će da degustira sa prijateljima.

Biku je zabavno da uređuje vrt

Bik najviše uživa uređujući svoj vrt ili vrt svojih prijatelja. On obožava da radi u prirodi i sa biljkama, pa je ovo idealna aktivnost za njega. Mirna porodična večera koju Bik pripremi za sve svoje najmilije takođe će ga opustiti, jer on više od svega uživa u hrani i dobrom vinu.

Blizanci žele avanturu u lunaparku

Za Blizance je idealna zabava ona koja uključuje brzinu, avanturu i adrenalin. Zabavni park ili dan proveden na bazenima uz lude tobogane njemu predstavlja pravu zabavu. Osim toga odlazak u pozorište ili na premjeru filma će ih oduševiti i odlično zabaviti, pogotovo ako je tu i dobro društvo.

Za Raka je zabava tračarenje sa prijateljima

Rak voli da posmatra ljude. Voli da provodi vruheme u kafićima, tržnim centrima ili plažama. Svuda gde može da tračari prolaznike, pogotovo kada to radi u dobrom društvu. Raku je najvažnije da ima dobar krug prijatelja sa kojima može deliti sve, a čim to postigne za njega je zabava zagarantovana jer je njemu to dovoljno.

Dan bez obaveza Lavu je najveća zabava

Lavu je potrebno da sve napravi u velikom stilu. On voli da leži pod suncem i ne želi da se previše opterećuje poslom i drugim problemima. Za njega je svaki dan bez obaveza najzabavniji dan jer će ga maksimalno iskoristiti po svom guštu. Lavovi su veliki avanturisti koji vole izazove poput planinarenja.

Djevica voli da pametno iskoristi slobodno vrijeme

Devicu ne privlači pozorište ili koncerti, ona želi svoje slobodno vrijeme iskoristiti u druge svrhe, poput dobrotvornog rada. Rado će da izrađuje nakit ili da pleše, te svoj hobi zna da pretvori u zaradu. To je za nju idealno iskorišteno vrijeme i prava zabava.

Vaga je često neodlučna

Vaga je neodlučan znak. U jednom trenutku želi da bude na velikoj zabavi prepunoj ljudi, a već u drugom želi romantičnu šetnju u prirodi. Ovaj znak se teško odlučuje za idealan vid zabave. Ali, uvijek će uživati u filmskim večerima uz svoje prijatelje.

Za Škorpiju je zabava sve što ima veze sa misterijima

Škorpion je uvijek tajnovit i pomalo čudan. Njega će uvijek oduševiti stvari koje imaju veze sa istorijom i koje su pomalo tajanstvene poput njega. Zabava za Škorpije je iznajmljivanje dobrog SF ili horor film u dobro društvu. Osim toga dobra večera uz odlično vino takođe je za Škorpiju odlična zabava.

Sportski događaj i avangardna izložba su sve što Strijelcu treba

Strijelac često ima neobične ideje koje njegovi prijatelji ne prihvataju uvijek sa oduševljenjem. Odlazak na izložbu nekog avangardnoga umjetnika ili koncert alternativne muzike za njega je vrhunac zabave. Ali Strijelac je i veliki ljubitelj sporta pa će odlazak na košarkašku ili rukometnu utakmicu za njega takođe biti odličan izbor.

Adrenalinsko iskustvo sa bliskim ljudima je idealno za Jarca

Jarac voli da se osjeća posebno i zato ne želi da prisustvuje velikim zabavama, već se radije druži sa prijateljima na nekom manjem mjestu. Jarac voli da pripremi dobru večeru za svoje prijatelje, ali i da ode na avanturističku vožnju kanuom po divljoj rijeci.

Vodoliji je zabava dobro društvo

Vodolija voli da se druži. Čim je u društvu, on se zabavlja. Voli da priča o sebi i svojim planovima za budućnost. Takođe Vodolija zna dobro i da sluša pa će svojim prijateljima rado udijeliti koristan savjet. Njegov smisao za humor će oduševiti sve, pa će mu njegovo društvo biti dovoljno za zabavu.

Ribi je dovoljno more da bi uživala

Ribe stalno žele da se druže. One će sve svoje stvari rado da podijele sa drugima pa je krug njihovih prijatelja jako veliki. Obožavaju da jedu plodove mora, izlete koji uključuju plovidbu brodom, izležavanje na plaži i proučavanje istorije koja ih jako zanima.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: blic