4 ZLOČESTA DODIRA: Ovo će ga napaliti

0
2473

Ne možete ruku držati dalje od njegove guze? Recite mu kako se osjećate na način da ga pametno dotaknete tamo…

1. Ruka u džepu

sexy-couple

Stavljanje ruke u jedan od njegovih stražnjih džepova pokazat će mu kako se osjećate bliskima. Taj umirujući znak ljubavi odličan je potez, pogotovo ako je on nervozan ili zabrinut oko nečega. Ako ga upoznajete sa svojim prijateljima po prvi put, dajte mu do znanja da je sve u redu tako što ćete staviti svoju ruku u njegov džep. Samo nemojte uvijek kad izađete van upotrebljavati taj dodir, jer će misliti da imate preveliku želju ili poriv za tim.

2. Stiskanje

Stisnite mu jednu stranu guze na nekoliko sekundi, a u tom trenutku on će razmišljati samo o skidanju vaše odjeće. Ovaj dodir na frajere djeluje napaljujuće jer tako vi možete osjetiti njegovo tijelo. Testirajte ovu metodu kad dođete kući sa spoja, kako bi on vrlo brzo saznao što ga to očekuje.

3. Pljesnite ga

Brzo ga pljesnite po guzi kad ste vani s prijeteljima ili pak idete u kino. Frajeri obožavaju takav lagani dodir kad obavljaju neke druge stvari. To će značiti da mislite o njemu, ali opet nije toliko seksualno nabijeno da bi on osjećao da vam treba posvetiti svu svoju pažnju. Budite sigurni da će kasnije kad budete sami, on željeti da ponovite svoj udarac.

4. Jaki spank

Ovaj šamar upućen njegovoj guzi pokazuje mu da vi želite kontrolu, a to je jako uzbudljivo. On će taj potez protumačiti kao znak da vi želite sljedeći korak, koji on također željno iščekuje. Kad idete van udarite ga po guzi čim izađete kroz vrata i recite mu da vi birate sve što će se događati večeras. U krevetu ga također jače pljesnite i premjestite ga u pozu za kojom žudite.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: cosmopolitan