LJUBAVNE VEZE: Koji znakovi su vjerni, ko brzo ostavlja, a ko brzo zavoli

0
700

Priroda planeta i elementa pod čijom su vladavinom određuje da neki znakovi imaju tendenciju da duže ostaju u vezi.

horoskop-znakovi

Blizanci, Vage i Vodolije su sklone mijenjanju partnera, a Rak, Škorpija i Ribe su najodaniji. Vatreni znakovi Ovan, Lav i Strijelac skloni su dubokim osjećanjima, ali ne na duge staze. Naravno, sve ovo treba uzimati s rezervom. Sami procjenite koliko u ovome ima istine.

OVAN

Brzo i snažno se zaljubi, prerano se obaveže, a zatim se udalji. Obično postoji period procjene i preispitivanja osjećanja, ali tipičan Ovan poslije toga odlazi.

BIK

Ljudi rođeni u znaku Bika su vjerni i odani. Kada upoznaju izabranika ili izabranicu, vežu se za cijeli život. Ako seksualni život u vezi izblijedi – zapitaće se da li sve to ima smisla. Najvjerovatnije će vas u tom slučaju prevariti, ali neće priznati niti ostaviti partnera zbog toga.

BLIZANCI

Blizanci naginju tome da budu izrazito odani i da nikad ne ostavljaju partnere, ali ispitivaće vaše živce do krajnjih granica. Blizance ćete „fascinirati“ tako što ćete ih praviti ljubomornim.

RAK

Ovo je znak koji voli da se obaveže jednoj osobi. Ne vole igrice u odnosima. Znaju da budu ljubomorni, zahtjevni i nesigurni. Kad ozakone vezu i vjenčaju se, Rakovi su tu zauvijek.

LAV

Lavovi su obično oprezni. Kad se zaljube veza je strastvena i predana, ali samo na godinu-dvije.

DJEVICA

Ovaj tvrdoglavi, praktičan znak voli kratko udvaranje s malo seksa. Dok osjećaju da u braku ili vezi postoji materijalno bogatstvo i sigurnost i doza poštovanja, veza s Devicom će trajati.

VAGA

Vage su vrlo predani i odani znakovi. Sklone su dugim vezama jer su s partnerom prijatelji. Ipak, vrlo lako mjenjaju mišljenje, čas su hladne, čas strastvene. Veza s Vagom trajaće dok je zainteresovana dešavanjima u krevetu i dok god ste spremni da joj pružite veliku količinu pažnje.

ŠKORPIJA

Škorpija je najprivrženiji znak Zodijaka. Njihovi partneri često su prisiljeni da se suočavaju sa suparnicima. To stvara nesigurnost i veza može da se raspadne poslije godinu dana.

STRIJELAC

Ovo je neodlučan znak koji ima problema s vezivanjem za jednu osobu. Ako želite da vam veza sa Strijelcem traje godinama, morate ih podržavati u onome što naume, ali im i dati dovoljno slobode.

JARAC

Jarac je tradicionalan znak koji očekuje tradicionalno vjenčanje. Ovo je znak koji očekuje apsolutnu vjernost i koji će ostati s partnerom dugo. I seksualni odnos i djeca su ono što osobu veže za Jarca. Prevara je uvijek razlog za prekid.

VODOLIJA

Ovo je vrlo nemiran znak kojima je problem da ostanu dugo s nekim.  Raznolikost je ono što im čini život. Osoba može jako da ih fascinira, ali brzo gube interes. Najbolja šansa da zadržite Vodoliju je da intrigirate njegov/njen intelekt.

RIBE

Ovo je jedan od najvjernijih znakova Zodijaka. Kad traže partnera, traže za cijeli život. Međutim, Ribe znaju i da prevare partnera, ali to nikad ne bi priznali.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: dnevne.rs