Mobitel dečka

Zašto je uvijek bolje ne posegnuti za njim?

Mobitel dečka

Čak će i one najsigurnije cure tu i tamo dobiti napad panike i uzeti u ruke mobitel svog dečka. Bez obzira na tvoje motive, zapamti ovo: To je krivo, glupo i opasno za tvoju vezu.

Privatnost kao pravo

Jasno je da ćete dijeliti većinu stvari, ali svako u vezi ima pravo na malo privatnosti. Nije stvar u tome dopisuje li se on s nekim ili ne, stvar je u tome da je to njegov mobitel, i da ti nemaš šta tražiti u njemu (bez pitanja).

Pokazuješ nepovjerenje

Ako imaš razloga za sumnju, pitaj ga. Ako mu ne vjeruješ, tvoj najmanji problem je sadržaj njegovog mobitela. Jednom kada mu pokažeš da sumnjaš u njegovu iskrenost, započinješ odnos koji će uvijek imati dozu nepovjerenja u sebi.

Šta ako nešto nađeš?

Ako pronađeš poruke koje ti se ne sviđaju, moraš ga konfrontirati, ali budi spremna na njegovo pravo da se buni zbog tvog špijuniranja. Ono što on radi nije u redu, ali ni tvoji potezi nisu pohvalni.

Šta ako ne pronađeš ništa?

Ovdje leži glavni problem: Ako sumnjaš u njegovu iskrenost, činjenica da nisi pronašla inkriminirajuće poruke neće te smiriti, nego ćeš samo pomisliti da dobro skriva dokaze. Drugim riječima, neće ti biti lakše.