Napravila kuću preko uputstva na YouTube : Pogledajte kako izgleda (VIDEO)

0
7651

Teško je zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla da izgradi kuću na dva sprata sa pet soba samo gledajući uputstva na YouTubeu. Cara Brookins i njeno četvoro djece su živi dokaz da se i to može kad se hoće.

Njen najstariji sin Drew pomogao je da majka Cara izradi nacrt kuće i dobije odobrenje od strane grada za izgradnju, njena kći Jada je dovlačila vodu iz komšijinog ribnjaka i miješala beton za temelje, dok je njena druga kći pravila hranu za sve njih.

Tako je uspjela da izgradi kuću za sebe i svoju djecu za svega devet mjeseci rada. Prošli su kroz sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće.

Kada su inspektori za pregledanje kuća došli, bili su iznenađeni kako je sve profesionalno odrađeno, ne verujući da je to izgradila jedna majka bez imalo znanja o građevini.

Svoj dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vredi oko pola miliona dolara.

Ispod možete pogledati kako je to sve izgledalo , i konačno kako to izgleda kuća koja je napravljena samo uz pomoć uputstava gledanih na YouTube.

Loading...

Komentari na članak: