Ovako realne savjete nigdje nećete čuti. Ako želite istinu, u ovom tekstu ćete je dobiti.

Cijenjeni ruski psiholog Michael Labkovsky dao je nekoliko zanimljivih savjeta za žene. Na jednostavan i originalan način, Labkovsky je predložio što raditi ako vam se život pretvori u pakao zbog muža.

Problem 1: Muž je izgubio interes za fizički kontakt sa mnom
Rješenje: Da ne bi došlo do problema (bilo koje vrste) u braku, par mora raditi na sebi, zajednički se razvijati. Kao prvo razgovarati, izlaziti zajedno, družiti se s drugim ljudima, kulturno uzdizati itd.

Ako dođe do bilo kakvog problema, bitno je znati da iskren razgovor može puno pomoći. Hoćete li prije ili kasnije doći do rješenja, ovisi o tome zbog čega i kako ste ušli u brak.

Na žalost, današnji brakovi se sve češće sklapaju jer jedna osoba ili obije ne žele ostati sami do kraja života. Žele imati djecu, skrasiti se i zbog toga ulaze u brak “na brzinu”. Zbog toga ovakvi brakovi puno prije “upadnu u krizu” nego brakovi sklopljeni iz čiste i nepomućene ljubavi.

Ako je vaš muž izgubio volju za fizičkim kontaktom s vama, možete pomoć potražiti kod seksologa. Ako muž odbija, čekajte par tjedana pa opet napomenite da morate potražiti stručnu pomoć.

Ako ni tada ne želi tražiti pomoć, vi tražite drugog muža!

Možda ovo zvuči surovo, ali realnost je da ste vi fizički u braku, ali psihički niste.

Muž nije muž ako odbija “bračne dužnosti”, piše Capelino.com.

Problem 2: Muž sve više slobodnog vremena provodi za računalom (mobitelom, TV-om)
Rješenje: Normalni ljudi ne sjede stalno ispred računala, ne gledaju serije neprestano – oni žive! Ako vaš muž svo slobodno vrijeme provodi ispred računala, onda nije zadovoljan sa svojim životom i pokušava se okupirati nečim drugim kako ne bi mislio o tome.

Normalno je da je u tim prilikama žena bijesna. Muž gubi interes za nju.

Moj savjet je da ga zavedete opet.

Ako vam to ne uspije, vrijeme je da posjetite psihologa za parove.

Ali prije nego što odete kod savjetnika za brak, pogledajte da slučajno vaš muž nije aktivan na nekom od adult sajtova za zabavljanje. Tada vam ni svi psiholozi svijeta ne mogu pomoći!

Nastavak na sljedećoj stranici…