OTROVNE ŽENSKE IZJAVE: 9 rečenica koje UBIJAJU svakog muškarca!

0
4172
Unhappy couple not talking to one another

Muškarci i žene često ne pričaju istim jezikom. Kad je ženski rječnik u pitanju, pravila su vrlo jednostavna. Barem one tako misle. Žene ne misle uvijek ono što izgovaraju pa je potrebno prepoznati ‘opasne’ riječi u ženskom rječniku kako bi izbjegli nezgodne svađe.

1. Svejedno – Ovo žene kažu kad zapravo misle baš me briga.

2. Ništa! Na pitanje “Što nije u redu?” Odgovor je najčešće “Ništa!”, Ali u njihovim glavama – mnogo toga ne valja, samo žele da sami otkrijete o čemu se radi. Ovo je jedna od najgorih riječi u ženskom rječniku, jer poslije nje slijedi oluja.

3. Dobro – riječ je kojom žena najčešće završava raspravu dajući vam do znanja da je u ovom trenutku najbolje da zašutite.

4. Samo naprijed – nemojte ovo protumačiti kao dopuštenje jer je u ovom slučaju riječ o izazovu, nešto poput: Samo probaj.

5. U redu – kada čujete u redu možete biti sigurni da nije u redu, ovo je način na koji kažu da će razmisliti kako ćete platiti za svoju grešku.

6. Baš ti hvala – bitno je razlikovati “hvala” i “baš ti hvala”, hvala je iskrena zahvalnost, a “baš ti hvala” je sarkazam i nipošto nemojte odgovoriti s molim.

7. Nema veze, ja ću – znači da su vas više puta zamolile da nešto učinite, a vi to niste učinili.

8. Mjerenje vremena – ako se šminkaju i spremaju 5 minuta im znači pola sata, a ako vi namjeravate gledati utakmicu još 5 minuta prije nego što pomognete da raspremi stan, u tom slučaju 5 minuta znači – 5 minuta.

9. Glasni uzdah u ženskom vokabularu zapravo znači “Ti si idiot i ja uzalud trošim vrijeme na tebe”

Loading...

Komentari na članak:

IZVORindex.hr