SAVJETI ZLATA VRIJEDNI: Kako da prepoznate ženu kojoj treba seks

0
1477

Iako ste možda mislili da žene manjak seksa odlično podnose, ipak stvari su malo drugačije nego što se misli. I muškarci i žene vrlo lako mogu da otkriju da u svom životu imaju manjak seksa. Nedostatak seksa na jednoj ženi nekada može da bude i više nego očigledan kroz različite postupke i ponašanje…

kako-prepoznati-zenu

Pročitajte koje su to karakteristike koje otkrivaju da vam fali seksualni kontakt s partnerom.

1. Hroničan umor

Mnoge žene koje ne upražnjavaju seks imaju nesanicu i zbog toga su tokom dana pospane. Zapravo za sve je kriv hormon oksitocin koji na žene djeluje kao sedativ, a luči se tokom orgazma. Zbog nedostatka ovog hormona, žene su često uznemirene i imaju problem sa snom.

2. Prijevremeno starenje

Tokom seksa luči se i kolagen, koji je zadužen za lijep i mladolik izgled kože. Zbog nedostatka kolagena, koža će izgledati starije nego što zaista jeste.

3. Problemi s kožom

Bubuljice i akne na licu pojaviće se ženama s manjokom progesterona, koje tijelo proizvodi tokom seksa, jer ovaj hormon zadužen je za čisto lice i kožu bez nepravilnosti.

4. Neprijateljsko ponašanje prema drugim ljudima

Pored fizičkih, postoje i psihičke posljedice nemanja seksa. Ova je prva u redu. Žene koje nisu seksualno zadovoljene često su neprijateljski raspoložene na cijeli svijet oko sebe.

5. Slabija otpornost na bolove

Oksitocin je hormon koji se luči tokom seksa, a djeluje kao prirodni lijek protiv bolova i grčeva, tako da žene koje nisu seksualno aktivne često uzimaju lijekove protiv bolova jer imaju manjak oksitocina.

6. Slab imunitet

Seksualni odnosi poboljšavaju opšte stanje organizma i povećavaju broj antivirusnih antitjela za 30 odsto.

7. Zaboravnost

Seks utiče i na cirkulaciju, a samim tim i na bolji rad mozga.

8. Stalno nezadovoljstvo svojim izgledom

Nedostatak seksa možda najviše utiče na samopouzdanje, pa žene koje nemaju seksualne odnose često nemaju i vjeru u sebe i konstantno su nezadovoljne sobom i svojim izgledom.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: vestinet.rs