Za samo nekoliko minuta, izgubila je 254 prijatelja na FB-u, samo zbog jedne slike!

0
1689

”Živeli smo zajedno, i bilo nam je lepo, ali ne mogu više sa tobom. Žao mi je, ostavljam te!” rekla je svom brijaču.

Sve više i više žena odlučuje se da odloži svoje brijače na duže vreme i prestane sa njihovom upotrebom. Danas, tu su vosak, laserske epilacija i još mnogo toga što našu kožu čini glatkom poput bebine.

Ono što nam je majka priroda podarila smatra se nehigijenskim i nekulturnim. Međutim, kontra efekat je sve jači. tako što mnogo žena počinje da izbegava uklanjanje dlačica, i bira da živi potpuno prirodno. Kada je Stefani okačila ovu fotografiju na društvenoj mreži Facebook, dobila je ogroman broj komentara:

foto-1

Međutim, kada se slikala iz drugog ugla, dobila je samo prezir i podsmeh. ”Odvratna si” ili ”Idi kući, devojko, i obrij se” Ružnim komentarima nije bilo kraja. Ubrzo nakon toga, imala je 254 prijatelja manje na FB listi.

foto-2

Srećom, našao se i pokoji pozitivni komentar. Stefani je stekla reputaciju veoma hrabre devojke, jer ne bi se svako usudio na ovako nešto. ”Moramo stajati iza toga – Bog nas je ovakve stvorio” nappisala je devojka u opisu slike.

foto-3

Još jedna devojka niej se stidela da pokaže svoju ”prirodnu” lepotu. ”Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, i ne smatra da sam ružna i neprivlačna”

foto-4

Šta vi mislite o ovom novom trendu?

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: liekmag