17 jezivih ispovesti ljudi koji su podelili svoje krvave porodične tajne (od broj #15 ce vam pripasti muka)

0
3982

Ako ste mislili da je vaša porodica doživela strašne stvari, sačekajte dok budete pročitali ovih 17 primera strahota. Neke od njih su neverovatne, a neke potpuno lude.

1. Smrtna svađa

smrtna-svada

“Jednom se moj pradeda svađao sa svojom ženom. Svađa je bila toliko žestoka, da ju je udario sa metalnim ložačem za vatru i pritom joj prerezao vrat. Zbog osećaja krivice je rešio da puca sebi u glavu sačmarom. Seo je u stolicu i povukao okidač. Sve se ovo dogodilo dok sam bio u prodavnici da kupim mleko”.

2. Prijatelj iz snova

prijatelj-iz-snova.j

“Moja tetka je izvršila samoubistvo kada sam imala 3, a moja sestra 4 godine. Moja sestra je bila ta koja je rekla mami da se “tetka igra u garaži”. Pronašli su je mrtvu u kolima. Bilo je vrlo čudno kako je moja sestra znala za to i kada smo je upitali, rekla je da joj je “prijatelj iz snova” rekao za to. Kada smo skoro razgovarale o tome, rekla mi je da ga je prvo srela u snovima na groblju”.

3. Zla majka

zla-majka

“Majka me je uznemiravala celog života. Jednog dana nisam mogla da izdržim i rekla sam nastavnici o tome. Kada je pozvan Centar za zaštitu dece, majka je saznala za to i odmah pozvala policiju da im kaže kako sam pokušala da ubijem mlađu sestru i da sam mentalno bolesna. Zbog ovoga su mi stavili lisice i poslali na suđenje, gde je bila i majka. Odlučila sam da ne svedočim jer sam znala da nema pomoći, ali je sudija na kraju shvatio da je ona zapravo luda, a ne ja”.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORwww.fokuzz.com