CRVI JOJ JELI MOZAK: Britanka sa rupom u glavi

0
371

Britanka Rošel Haris mogla je da iskrvari nasmrt jer su crvi iskopali kanal dubok 12 milimetara. Čula je čudne zvuke i trpila nesnosne glavobolje

haris-rochel

Britanka Rošel Haris (27) iz Derbija preživela je pravi horor jer su joj se crvi nastanili u glavi zbog čega je patila od nesnosnih glavobolja. Naime, njoj je osam crva bilo u lobanji gje su iskopali 12 milimetara duboku rupu u njenom ušnom kanalu. Doktori su uspjeli da izvade neželjene goste i tako joj spase život u zadnji čas, jer su crvi mogli da zađu duboko u mozak i tako izazovu smrtonosno krvarenje.

Djevojku je glava počela da boli tokom povratka u Britaniju iz Perua, gde je boravila turistički. Nekoliko sati po slijetanju bol je postala nepodnošljiva, čula je čudne zvuke u glavi, a cijela jedna strana lica joj je utrnula.

Nakon što joj je prvog jutra nakon povratka kući iz uha iscurila čudna tečnost, Harisova je otišla u lokalnu bolnicu. Doktori su smatrali da je riječ o upali ili infekciji zbog ujeda komarca, ali su je ipak poslali na detaljan pregled kod otorinolaringologa. Poslije snimka ustanovljeno je da ona pati od glavobolja zbog crva koji su joj u glavi.

britanka-2

Postojao je rizik da crvi nastave da se kreću kroz njenu glavu. Ako bi jedan došao do mozga, mogao je da prouzrokuje meningitis ili smrtonosno krvarenje – izjavio je doktor koji je izvadio crve Harisovoj iz glave. On je dodao da je nakon analize ustanovljeno da je crve izlegla muha tokom njenog boravka u Peruu.

– Bila sam prestravljena. To su bili najduži sati u mom životu. Pitala sam se da li su crvi u mozgu – izjavila je Harisova, koja se u međuvremenu potpuno oporavila i nema trajnih posljedica.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: telegraf