VODOSKOCI U VAGINI Školarka zaradila 250 šavova nakon što ju je silovala fontana

0
337

Shelby Clarke iz Velike Britanije imala je samo 14 godina kada joj je fontana u vodenom parku uzrokovala ozljede na vagini zbog kojih je dobila 250 šavova.

shelby-clarke

Danas 19-godišnja djevojka prije 5 godina bila je u posjetu vodenom parku s roditeljima i spazila atrakciju koja se tek otvorila, a radilo se o vodoskoku s nekoliko mlazova vode koji su šikljala iz poda.

Prisjeća se: ‘Bilo je puno djece koja su skakutala tamo pa sam im se pridružila. Dok smo se igrale, pogodio me jako snažan mlaz. Bacio me na pod i odmah mi je postalo sila na WC, ali primijetila sam da je krv posvuda‘.

Bro je prevezena u bolnicu, a ozljede su bile toliko strašne da su liječnici mislili da je silovana. Njezina majka Karen opisuje stravične scene: ‘Bila je jako ozlijeđena, doslovno poderana od stražnjice do vagine’.

Zbog svojih je unutarnjih i vanjskih ozljeda bila dva sata na operaciji i zaradila 250 šavova. Puštena je iz bolnice nakon 3 dana, ali mokrenje i menstruacije su bile nesnosno bolne.

Prošlo je šest tjedana kada se prvi put nakon ozljede vratila u školu. Shelby prepričava: ‘Doktori su mi dali umetak kako bi mi zaustavili mjesečnicu, ali i dalje sam trpjela bolove i nagla krvarenja. Bojala sam se da ću prokrvariti u busu ili u školi. Nekoliko mjeseci sam čak i školovana doma jer sam bila paranoična od izlazaka u javnost’.

Tri godine nakon operacije, upoznala je dečka Dannyja. Rijetko imaju spolni odnos zbog boli koju trpi. ‘Mogu uživati u seksu, ali ne mogu se često seksati. Zbog toga se bojim da će me Danny prevariti ili ostaviti. No, on je pun razumijevanja pa je naša veza vrlo snažna’, prepričava Shelby.

Nakon što je njezina obitelj tužila vodeni park zabave, dobili su peteroznamenkastu sumu, a novac će sačuvati ako jednog dana poželi zatrudnjeti jer će biti potrebne dodatne operacije.

Doktori nisu sigurni hoće li moći zatrudnjeti prirodnim putem, no bit će sigurni kada uklone tkivo s cerviksa koje je nastalo kao posljedica ozljede.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: danas