Cijeloj obitelji kupio kućni DNK test pa otkrio nevjerojatnu obiteljsku tajnu

0
2864

PAKETI DNK testova koje možete koristiti kod kuće sve su popularniji, no ponekad ih je bolje ne koristiti. Uvjerio se u to jedan muškarac s Reddita, koji je s ostalima podijelio svoju priču u testiranju DNK. On je testove kupio obitelji kao poklon za Božić, jedan je uzeo sebi, a ostale podijelio ocu, majci, bratu i sestrama.

“Svi su otvorili ovoj poklon istovremeno, a majka je počela paničariti, tvrdila je da nije htjela da koristimo te testove jer sadrže kemikalije koje nisu sigurne. Rekli smo joj da tu nema kemikalija, ali vidjelo se da je i dalje uznemirena. Poslije nas je počela uvjeravati da samo jedno od nas djece treba napraviti test jer će ionako biti jednaki rezultati, a da ostale testove možemo preprodati. Nakon toga su se naši roditelji svađali u sobi, a mi smo odgonetavali tko od nas ima drugog oca”, napisao je.

Nakon što su korisnici Reddita napisali svoje mišljenje o razlozima neobičnog ponašanja njegove majke, a neki su je i vrijeđali, on se ponovno javio.

“Ipak nisam upropastio Božić, zapravo se sve pretvorilo u božićno čudo. Otac moje najstarije sestre umro je brzo nakon što se ona rodila, a njen dobar prijatelj pomagao joj je da prebrodi to najmračnije razdoblje u svom životu. U tom periodu su se zaljubili, a potom stvorili ostatak naše obitelji. Nikad nam nisu rekli što je bilo, jer je mami bilo jako teško. Sinoć je bila dovoljno snažna da nam to ispriča i pokaže fotografije, što nas je još više zbližilo”, napisao je i dodao:

“Ne, mama mi ipak nije kurva. Ne, ti mi nisi tata.”

Loading...

Komentari na članak:

IZVORindex.hr