GLAVA MU JE STAJALA NA 180 STEPENI: Ovaj dečak je ceo život gledao naopačke (VIDEO)

0
708

Tinejdžer konačno može da ispravi vrat i uspravi glavu

Životna priča indijskog dečaka, kome je zbog previše izraslog vrata i retkog defekta kičme svaki dan bio pravo mučenje, preokrenula se zahvaljujući humanosti dobrih ljudi.

Operacija je tinejdžeru u potpunosti promenila život, 13-godišnji Mahendra konačno može da ispravi vrat i uspravi glavu. Pre hirurškog zahvata njegov život je bio prava noćna mora.

Dečak nije mogao da ide u školu, bio je primoran da sve vreme bude kod kuće, najčećšće sasvim sam. Uopšte nije bio sposoban da hoda, a nije bio u stanju ni samostalno da jede ili da ode u toalet.

Pitanje da li bi do čudesnog preokreta u Mahendrinom životu došla da priča o njegovoj tužnoj sudbini nije došla čak do Džuli Džons, 41-godišnje koordinatorke iz jedne srednje škole u Liverpulu.

https://youtu.be/Wd1jcQ8p4ZI

– Bilo je strašno videti Mahendrove slike u tako teškom stanju. U glavi mi je samo bila misao da je to moglo da se dogodi mom sinu i da bi tada učinila sve da mu pomognem – izjavila je Džuli, koja je preko interneta organizovala skupljanje dobrotvornih priloga i za kratko vreme obezbedila 12.000 funti potrebnih za operaciju.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORwww.telegraf.rs