[HOROR] PAS UBIO BEBU: ‘Na nebesa je stigao prekrasan mali anđeo…’

0
1282

U tijeku je istraga koja će utvrditi što se dogodilo

– Ovo je tragičan incident u kojem je malo dijete izgubilo život. Možemo potvrditi da se incident dogodio unutar kuće u ulici Harwich, pas je uništen i nitko nije uhićen. U tijeku je istraga koja će utvrditi činjenice i što se dogodilo. Ovo je očito vrlo teško razdoblje za obitelj kojoj pomažu specijalno obučeni službenici – rekao je glavni inspektor Elliot Judge.

Policija je potvrdila da je i majka ozlijeđena u napadu, ali da je već otpuštena iz bolnice. Obdukcija preminulog djeteta očekuje se idući tjedan, a napravit će se i obdukcija psa.
Jedan susjed vidio je malenog dječaka kako sjedi u vozilu Hitne pomoći nakon napada.

– Šetao sam i vidio sam malenog dječaka kako sjedi u vozilu. Njegovo lice je bilo prekriveno krvlju, to je bio šokantan prizor. Bio je u lošem stanju. Kada sam ga vidio, tada nisam ni znao što se zapravo dogodilo, tek kasnije sam saznao. Obitelj nije živjela ovdje dugo. Tek nedavno su se doselili tako da ih mnogo susjeda zapravo ni ne poznaje – rekao je.

Scott Mills (24), susjed koji živi u kući preko puta, postao je svjestan situacije tek kada je vidio četiri policijska automobila i dva vozila Hitne pomoći.

– Kada smo čuli da je dijete umrlo, svi smo se uznemirili. To je užasavajuće i tako tragično – rekao je i dodao kako je u to vrijeme na ulici bilo jako puno djece koja su se vraćala iz škole.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORwww.24sata.hr