Onda je neko pustio stari hit “Let's talk about sex” i svi su počeli da plešu. I to opako. Nekako je baš u tih nekoliko minuta gotovo svako imao para za ples, ali i nešto više. Goli, pijani i napaljeni

Devojka (30) iz Zagreba podelila je neverovatnu priču sa svoje novogodišnje žurke koju će pamtiti celog života. U Novu godinu je ušla potpuno mokra i to od divljeg seksa.

Ovo je njena ispovest:

Za ovogodišnji doček sam planirala da napravim nešto posebno. Ali mi ni na kraj pameti nije palo da ću biti organizator žurke koju niko, ama baš niko od pozvanih neće zaboraviti nikada. Još uvek sam mamurna od sinoćnjeg ludila, ali ovo jednostavno moram da podelim sa svetom jer ko zna kako ću se sutra osećati i da li ću želeti da zaboravim da mi se ovo ikada dogodilo.

Već dve godine sam aktivan član poznatog internet servisa delenja prevoza i pošto često poslovno putujem, na nedeljnoj bazi sam kao vozač nudila prevoz drugim članovima. Upoznala sam bezbroj ljudi, s mnogima ostala u kontaktu i uglavnom sam puna pozitivnih utisaka. I tako mi je pre mesec dana na pamet pala neverovatna ideja. Da pozovem ljude sa kojima sam putovala na novogodišnju žurku.

Računala sam da će poziv prihvatiti otprilike 20 do 30 ljudi, nisam pozvala nikoga od svojih prijatelja, isključivo ljude s kojima sam putovala. Bilo je dosta stranaca, parova, solo muškaraca i žena, starijih i mlađih. Uglavnom, ljudi su bili potpuno različitih profila. Nekako sam se nadala da ću napraviti dobar eksperiment koji će mi biti jedinstveno iskustvo u životu. Poslala sam oko sto pozivnica i čekala odgovore. Dosetila sam se da unajmim kuću u unutrašnjosti Istre samo za tu priliku, pošto imam sjajan i dobro plaćen posao, novac mi nije bio problem. Muža i decu nemam, tek sam zakoračila u 30-te, ima vremena za porodicu.

Pedesetak zainteresovanih mi je javilo da da će doći, u hodu ih je otpalo desetak te mi je ostalo nešto manje od 40 ljudi. Malo previše. Morala sam da napravim selekciju, ipak nisam očekivala da će toliko njih biti zainteresovano. Napravila sam analizu gostiju i odlučila da selektujem 15 muškaraca i 15 žena. Od toga ih je 70% bilo mlađe od 30 godina, ali sam odlučila da pozovem i nekoliko starijih muškaraca od 40 do 50 godina i jednu ženu od 45. Bila su tek tri para, ostali su bili solo. Nekako sam raučunala da će solo gosti ipak biti više posvećeni drugim ljudima i da će se više truditi. Naravno, računala sam i na nove romanse i ljubavi.

bizarno