Ispovijest muškarca koji je zaveo prosjakinju: Noć koja je promjenila njegov život

0
1327

Nikada nije zaboravio susret sa prelijepom ženom, koju je našao na ulici. Kada mu je supruga otišla na službeni put, Marko je više od dvije nedelje bio bez seksa. O preljubi koja se dogodila jedne kišne noći progovorio je na internetu.

“Moja supruga je otišla na službeni put na čak 17 dana, pa možete zamisliti koliko sam zbog toga bio napaljen. Bila je toliko daleko. U to vrijeme naišao sam na atraktivnu beskućnicu. Puna usta, lijepo lice i zgodno tijelo prekriveno krpama, kako je moguće da je na ulici? Ta žena je imala negdje između 27 i 35 godina, ili tako nekako. Pokupio sam je sa ulice sa namjerom da joj platim topli obrok u restoranu. Bilo nam je mnogo lijepo dok smo čekali hranu i pričali.

Pitao sam je ima li gdje da spava ili mjesto gde redovno dobija obrok, međutim rekla je da nema. Poveo sam je u svoj stan. Tamo se istuširala, oprao sam joj odjeću i dao joj stvari moje žene, u kojima je izgledala odlično. Poželjela je da opere sudove, kako bi mi se odužila.

Zatim smo počeli da gledamo film, nakon kojeg je rekla da će da ode. U međuvremenu sam se ispružio na krevet dok smo gledali TV, a ona je sjedela na stolici. Pozvao sam je da legne pored mene, kako bi odmorila bar malo. Legla je i zaspala, ili sam barem mislio da spava.

Ležao sam pored nje i odjednom smo počeli da se mazimo i ljubimo. Bilo je tako lijepo. Dva puta smo te noći imali seksualni odnos, koji je bio zaista dobar. Zapravo, uživao sam s njom više nego sa svojom ženom.

Otišla je dok sam spavao. Više je nikad nisam vidio, iako skoro svaki dan prolazim pored mjesta na kojem sam je prvi put vidio”, otvoreno je ispričao Marko, na internet stranici “RawConfessions”

Loading...

Komentari na članak:

IZVORextramagazin.ba