Porodica nije mogla da veruje ali je vrlo brzo imala i dokaze za to što je njena mlađa sestra ispričala o svom snu.

Emili Klark (20) je bila obična devojka koja je radeći kao medicinksa sestra pomagala drugima, i to je volela. Studirala je medicinu i bila je izuzetno vezana za svoju porodicu a posebno za mlađu sestru Hejli.

Obožavala je da se slika, kao i da fotografiše članove svoje porodice i prijatelje. Sve slike je čuvala u svom telefonu i delila na društvenim mrežama. Međutim, na polovini njene medicinske karijere snovi su joj naglo ugašeni. Emili je poginula u saobraćajnoj nesreći kada je kamion udario u vozilo u kojem se nesrećna devojka nalazila sa kolegama.

emili

Nakon tragedije koja je pogodila njenu porodicu jedino o čemu su mogli da misle jeste njen telefon u kojem su bile sačuvane sve uspomene. Naravno, mislili su da je telefon potpuno uništen. Ipak, jedne noći njena sestra Hejli je sanjala više nego neobičan san u kome se pojavila upravo Emili govoreći joj da je telefon ostao na mestu gde se nesreća dogodila. Hejli je znala da to nije moguće ali nešto joj nije dalo mira.

Šest meseci kasnije, porodica je dobila poziv iz policijske stanice u kojem im je rečeno da je telefon njihove ćerke i sestre pronađen nedaleko od mesta gde je Emili izgubila život, tačno tamo gde je rekla svojoj sestri u snu da će biti.