NEPOZNATI DEČAK ZVERSKI UBIJEN PA BAČEN U ŠUMU: Misterija zbog koje Amerika ne spava već 60 godina (FOTO)

0
1086

Njegov identitet nikada nije ustanovljen, niti je ikada otkriveno ko ga je ubio. Zna se samo da se to desilo ledenog februara 1957. godine, u okolini Filadelfije. A znaju se i neki stravični detalji vezani za način na koji je to izvedeno

Bio je hladan taj februarski dan 1957. godine, kada je jedan mladić ušao u šumu kod Foks Čejsa, nedaleko od Filadelfije, u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji.

Imao je nameru da proveri zamke koje je postavio ne bi li uhvatio kakvog bizamskog pacova. Nije imao nameru da vidi ono što je video. A to što je video ga je izbezumilo. Pobegao je, i u strahu da će biti uhapšen zbog postavljanja zamki, ništa nije prijavio policiji.

Nekoliko dana kasnije, neki student je u istoj šumi uočio zeca koji utrčava u žbunje. Znajući da zlikovci postavljaju zamke u tom kraju, izašao je iz automobila da bi proverio da li je zec dobro, i video je istu stvar koju je video i prvi mladić.

Ni on nije želeo da ima ikakve veze sa policijom, ali je svejedno osetio dužnost da prijavi ono što je pronašao. A to što je pronašao i dan-danas je misterija.

put

Bilo je to nago telo dečaka starosti između 4-6 godina, umotano u karirano ćebence, ubačeno u kartonsku kutiju u kakvima su se u to vreme prodavale kolekve od pletenog pruća kompanije “Džej Si Peni”.

Dečak je bio nasmrt pretučen udarcima u glavu. Dečakova kosa je nedugo pre toga bila sečena, možda čak i nakon smrti, jer je kose bilo svuda. Bilo je znakova fizičkog zlostavljanja, hirurških ožiljaka na članku i preponama, kao i ožiljak u obliku latiničnog slova “L” ispod brade.

Policija je otvorila istragu i udarila u zid. Dečak nije odgovarao opisu nijednog nestalog deteta iz te oblasti, niko se nije javio ni nakon što je štampano preko 400.000 flajera koji su preplavili Filadelfiju i deljeni uz svaki račun za benzin na svakoj pumpi u tom gradu.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORwww.telegraf.rs