NEPOZNATI DEČAK ZVERSKI UBIJEN PA BAČEN U ŠUMU: Misterija zbog koje Amerika ne spava već 60 godina (FOTO)

0
1082

Ukupno je 270 policijskih pitomaca prošlo tokom obuke kroz tu šumu; pronašli su dečakov plavi kačket, šal, maramicu; sve to nije vodilo nikuda. Izradili su čak i posmrtnu fotografsku rekonstrukciju dečaka koji sedi na stolici, baziranu na pretpostavci kako je mogao da izgleda kada je bio živ, ali niko nije izašao sa korisnom informacijom.

telo-decka

Uprkos ogromnom nacionalnom publicitetu i interesu koji je slučaj sporadično u kasnijim godinama i decenijama budio, dečakov identitet nikada nije otkriven i slučaj je još uvek otvoren.

Kao i uvek u takvim situacijama, postoje teorije.

Jedna se tiče hraniteljske porodice udaljene oko dva i po kilometra od mesta na kome je pronađeno dečakovo telo. Da je možda takvo okruženje u pitanju, prvi je ukazao neki parapsihić iz Nju Džerzija; sudski veštak Remington Bristou, koji ga je i kontaktirao, zatim je inkognito prisustvovao garažnoj rasprodaji u toj kući gde je video kolevku sličnu onoj iz “Džej Si Penija”. Ćebad koja se sušila bila je slična onom ćebencetu u koje je bilo umotano dečakovo telo.

Bristou je postao ubeđen da je dečak bio sin pastorke čoveka koji je upravljao hraniteljskim domom, te da su se otarasili tela kako ona ne bi bila otkrivena kao vanbračna majka, ali da je sama smrt dečaka bila nesrećni slučaj.

poslije-teorije

Policija nije našla nikakav dokaz u prilog ovoj hipotezi. Šta više, čuveno “Društvo Vidok” je razgovaralo sa njima, pa su i oni stekli utisak da nemaju nikakve veze sa slučajem. Očuh i pastorka su se u međuvremenu venčali, što jeste donekle sumnjivo, ali je kasnija DNK analiza potvrdila da ona nije majka dečaka iz kutije.

Zatim je tu izvesna žena čiji identitet policija nikada nije otkrila, ali koja je poznata kao “M”. Ona je policiji kazala da je njena majka “kupila” nepoznatog dečaka koji se zvao Džonatan, od njegovih bioloških roditelja, u leto 1954. godine. Dečak je zatim preživeo dve i po godinu telesne i seksualne torture u njihovoj kući, a ubijen je u naletu besa, bacanjem o pločice, nakon što se ispovraćao u kadi.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORwww.telegraf.rs