NEPOZNATI DEČAK ZVERSKI UBIJEN PA BAČEN U ŠUMU: Misterija zbog koje Amerika ne spava već 60 godina (FOTO)

0
1082

Majka žene “M” je zatim odrezala dečakovu dugu kosu, nakon čega su otišli u rejon Foks Čejsa da bace telo. Dok su se spremali da to učine naišao je motociklista kojeg su se jedva otresli, vodeći računa da ne vidi tablice njihovih kola. Kada je otišao, bacile su telo u kutiju koja je već bila na tom mestu, odbačena. Zapravo, ovo se poklopilo sa izjavom jednog svedoka koji se naknadno javio, da je telo bačeno u kutiju koja je već bila u šumi.

djecak

Zašto majka žene “M” i sama “M” nisu uhapšene? Pa, zato što je “M” imala istoriju mentalnih bolesti, a svi susedi koji su imali pristup njihovoj kući su izjavili da u životu nikakvog dečaka nisu u njoj videli, te da su tvrdnje “M” – “sulude”. Policija jednostavno nije mogla da zasnuje slučaj na izjavi duševnog bolesnika, to na sudu ne bi moglo da prođe, a drugih dokaza nisu imali.

Bilo je tokom godina i decenija od tada i drugih teorija, a verovatno najzanimljivija je ona koja kaže da je dečak odgajan da bude devojčica. Bazirano na činjenici da je bio ošišan i da su mu obrve bile stilizovane kao da je devojčica. Pre nekoliko godina se pojavila i vest da postoji novi trag – možda je dečak iz Memfisa u Tenesiju. Porodica iz koje je dečak u to vreme nestao tek treba da da uzorak DNK na analizu.

Dok se ne ustanovi njegov identitet, dečak u kutiji će ostati samo “Dečak u kutiji”. Tako ga zovu. Na grobu mu piše “Nepoznato dete Amerike“. Generacije filadelfijskih policajaca su time iziritirane. Oni žele da stave pravo ime na njegov grob, ali je pitanje da li je za to sva nada izgubljena. Ipak je prošlo mnogo vremena: u februaru će biti 60 godina.

Loading...

Komentari na članak:

IZVORwww.telegraf.rs