ODLIJEPILA: Nećete vjerovati za KOGA se udala poslije šest godina samoće!

0
45

Ona ima karijeru, uspješna je u tome, ali je usamljena i nikako da nađe pravog muškarca, zato se odlučila da je izabranik sa kojim želi da provede ostatak života niko drugi do…

udala-se-sama-za-sebe (2)

Grejs Gelder, fotografkinja iz Londona, je u martu ove godine izgovorila sudbonosno DA, nikom drugom do samoj sebi!

Vjenčanje se odvijalo u Devonu, u jednoj farmerskoj kući, a “vjenčanju” je prisustvovalo oko 50 njenih prijatelja kao i njena sestra. Kako je objasnila u intervjuu koji je dala za The Guardian, inspiraciju da napravi ovako neobičan korak je pronašla dok je slušala pjesmu “Isobel” čuvene Bjork, u kojoj joj je jedna rečenica te pjesme bila posebna: “Moje ime je Izabel, udata za samu sebe…”

Grejs je čak i zaprosila samu sebe, prošlog novembra, dok je sjedila na klupi u parku!

“Dok sam sjedila na klupi, sinula mi je ideja da bi vjenčanje sa samom sobom , čitava ceremonija kojoj bi prisustvovali moji prijatelji, dala posebnu moć jednoj takvoj vezi”

Grejs je vjenčanicu kupila u obližnjoj prodavnici, a sve ovo je kako kaže dio puta samospoznaje i razvoja njene ličnosti u čemu joj pomažu meditacija i joga.

Takođe je naglasila da su činjenice da je sama već šest godina i da joj se stvaranje veze sa nekim činilo kao previše posla, što je u isto vrijeme i brinulo, razlozi zašto se odlučuje na ovaj korak, kao i da je prepoznala pravo vrijeme za upoznavanje i otkrivanje same sebe kako prenosi buzzfeed.

Ceremoniju je vodio njen prijatelj Tiu, koji je nedavno položio za matičara.

Kada je na vjenčanju izgovorila zakletve (sama sebi), osjetila je da čini veliku stvar.

“Sjećam se da sam izuzetno obratiia pažnju na to šta i kako govorim, tako da sam imala osjećaj da te riječi, kada bi izašle iz mojih usta, ostaju da lebde u vazduhu! Isto tako, prsten, koji sam kupila pažljivije nego haljinu, mi je dao tu ideju o braku, jer je predstavljao pečat koji potvrđuje ono što radite.”

Grejs je naglasila da je njen brak pred zakonom i njegov status apsolutno ne zanimaju i da je to nebitno, kao i suluda činjenica da se udala za samu sebe:

“Osjećam da mi je sve jasnije nego prije. Jer, ako je nešto vrijedno truda to treba i učiniti, a ako ne, onda to treba jednostavno pustiti i zaboraviti. To što sam se udala za samu sebe, ne znači da se neću udati za nekog drugog jednog dana…”

udala-se-sama-za-sebe (3)

A na kraju ceremonije je poljubila samu sebe u ogledalu!

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: nadlanu.com