OTVORENO PISMO MLADE DADILJE: Nisam ja kriva što vaš muž hoće da me odvuče u krevet

0
188

Imam 25 godina, a u 21. sam postala dadilja, i nikada nisam imala problema sa tim da pronađem posao iako sam vrlo atraktivna. Ipak, žene uglavnom za dadilje biraju starije i ružnije žene jer se boje da će ih muž prevariti sa njima.

dadilja

Takvim ženama imam da poručim četiri stvari:

1. Samo zato što sam mlada i aktraktivna, ne znači da nisam vrijedna povjerenja

Potpuno vam je pogrešno vjerovanje da ću utrčati u krevet vašeg muža zato što sam mlada. Ima i starijih dadilja koje imaju svoju porodicu, a koje su imale aferu sa svojim poslodavcima. Uostalom, zar se dadilja ne bira prema tome kako se odnosi prema djetetu, a ne prema riziku od preljube?

2. Za tango je potrebno dvoje

Ako vaš muž ne može da skine pogled, a ponekad i ruke, sa dadilje, to je njegov problem. Ne kažem da je nemoguće da dadilja inicira preljubu, ali to onda nema veze sa tim što je ona u kući, već sa tim da mužu jednostavno ne možete da vjerujete. I, zapamtite, većina dadilja, bez obzira na godine, nikada se ne bi upustila u prevaru. One su tu zbog vaše dece.

3. To što ne radimo u kancelariji ne znači da nismo profesionalci

Kao i za svaki drugi posao, i mi se prijavljujemo i šaljemo CV, ali i očekujemo platu. Pored toga, volimo svoj posao, baš kao i drugi ljudi. To su moji razlozi zbog kojih sam postala dadilja, a ne želja da uskočim u vaš bračni krevet.

Mnogo mi se puta dogodilo da mi žene govore da ne smijem da nosim suknje i stavljam parfem. Ne pada mi na pamet da izbjegavam helanke ili suknje jer vi ne vjerujete svom mužu i meni.

I, za kraj: Ako vas je muž i prevario, prekinite da za to okrivljujete preljubnicu. Nema ona ništa s tim, vaš muž je riješio da vas izda, a ona je htjela samo malo zabave.

Loading...

Komentari na članak:

Izvor: dnevno.rs