Na adresu portala ženski.ba, stigle su zaista zanimljive fotografije i poruka Tuzlaka koji nas je nasmijao. Poruku prenosimo u cjelosti:

Ta djevojka vjerovatno nije imala pojma da ja sjedim u kafiću preko puta a koji gleda na parking ispred Mercatora. Evo šta se desilo..

Sasvim slučajno sam u jednom trenutku pogledao na parking i primijetio neku djevojku da trči za momkom, a on frajer i ne gleda u nju, nešto joj reče, uđe u auto i ode. Koji konj, kontamo se nas trojica. Ostavi onako lijepu curu, budala..

Jarani i ja smo nastavili gledat da vidimo hoće li sve biti uredu, a onda smo vidjeli kako djevojka briše lice – plakala je. Bi nam pravo žao… Sjela je u auto, i još neke 3-4 minute sjedila, a mi za to vrijeme kontali možemo li joj pomoći. Kad vidim žensko kako plače žao mi bude što sam muško, majke mi.

Nakon 3-4 minute, upalila je auto i krenula u rikverc.. I hoooop ide nazad, mi već vidimo šta će se desiti… Hooop i lupi u moje auto. Skoči ja, skočiše jarani, ona izleti iz auta, gleda šta je uradila, hvata se za glavu, brzo se vrati u auto uze papir olovku, napisa nešto, poljubi onaj papir – a mi u čudu gledamo šta bi. Nekih 30 sekundi smo gledali jedan u drugog, a dok mi izletismo do auta, djevojka već otišla.

Nije mnogo štete na autu, ma nije ništa ni bilo, spala mi registracija, al carica mi napisala poruku:

“Izvinjavam se, slučajno sam vas zakačila kako sam se parkirala, nazovite na broj *** za naknadu štete.. Erna”.

Nazvao sam je odmah, javila se onako tihim glasom i samo sam joj rekao “Carice, ne sikiraj se što si mi udarila auto, nego, ostavi ti tog majmuna što plačeš za njim, ja ću te ženit bona”. Samo se nasmijala, a onda i počela izvinjavati. A ja joj opet ponavljao da se ne sikira. I et, nagovorio sam je nekako na kafu. Haman će ostavit momka.

Ako ga ostavi, nek mi udara auto svaki dan, neće mi biti žao!